Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pred početak vikenda promet je pojačan na svim važnijim cestama.


Promet je pojačan osobito na autocestama A1 i A6 Rijeka-Zagreb u oba smjera, a osobito na dijelu između Zagreba i Karlovca, na autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru Zagreba, te na Istarskom ipsilonu i duž Jadranske magistrali.

Vezani članci Fail Kaos na cestama: Kamere snimile prometne nezgode, pravo je čudo tko sve ima vozačku Gužva pred naplatom Lučko, ilustracija I ovog vikenda gužve na cestama prema moru i kopnu, navala je i prema trajektnim lukama

Kako doznajemo, u popodnevnim satima se na autocesti u smjeru Karlovca vozilo 40 kilometara na sat.

Pojačan je promet na naplati Lučko u oba smjera, posebice na ulazu na autocestu. Iz HAK-a su izvijestili da su moguća kraća čekanja zbog velikog priljeva vozila.

Pojačan je putnički promet na graničnim prijelazima Bregana, Macelj, Pasjak, Rupa i Plovanija na ulazu, na Kaštelu povremeno u oba smjera. Teretni je promet pojačan na GP-ima Macelj u oba smjera, Bregana na izlazu, a na GP Mursko Središće na ulazu.

Gužve se očekuju i za vikend. U petak (u popodnevnim) i subotu (u ranim i prijepodnevnim satima) očekuje se pojačan ulaz osobnih vozila na graničnim prijelazima sa Slovenijom: Maclju, Bregani, Kaštelu, Plovaniji, Rupi i Pasjaku, a izlaz na prijelazima s BiH: Stara Gradiška, Slavonski Brod, Županja, te na GP Bajakovo prema Srbiji.

Gužve se očekuju i na autocestama te prilaznim cestama turističkim mjestima i trajektnim lukama.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju