Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dolaze turisti

Špica sezone: Počele gužve na cestama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pred početak vikenda promet je pojačan na svim važnijim cestama.

Promet je pojačan osobito na autocestama A1 i A6 Rijeka-Zagreb u oba smjera, a osobito na dijelu između Zagreba i Karlovca, na autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru Zagreba, te na Istarskom ipsilonu i duž Jadranske magistrali.

Pročitajte i ovo Gužva pred tunelom SV. Rok Promet normaliziran U tunelu Sveti Rok na A1 došlo je do sudara: Jedna osoba ozlijeđena, policija molila vozače za strpljenje Kolona - 3 Stvara se i mnogo smeća Kaos na cesti - Kilometarske kolone i višesatno čekanje izluđuju vozače i mještane: "Što Vlada čeka s obilaznicom?"

Kako doznajemo, u popodnevnim satima se na autocesti u smjeru Karlovca vozilo 40 kilometara na sat.

Pojačan je promet na naplati Lučko u oba smjera, posebice na ulazu na autocestu. Iz HAK-a su izvijestili da su moguća kraća čekanja zbog velikog priljeva vozila.

Pojačan je putnički promet na graničnim prijelazima Bregana, Macelj, Pasjak, Rupa i Plovanija na ulazu, na Kaštelu povremeno u oba smjera. Teretni je promet pojačan na GP-ima Macelj u oba smjera, Bregana na izlazu, a na GP Mursko Središće na ulazu.

Gužve se očekuju i za vikend. U petak (u popodnevnim) i subotu (u ranim i prijepodnevnim satima) očekuje se pojačan ulaz osobnih vozila na graničnim prijelazima sa Slovenijom: Maclju, Bregani, Kaštelu, Plovaniji, Rupi i Pasjaku, a izlaz na prijelazima s BiH: Stara Gradiška, Slavonski Brod, Županja, te na GP Bajakovo prema Srbiji.

Gužve se očekuju i na autocestama te prilaznim cestama turističkim mjestima i trajektnim lukama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene