Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje na cestama

Spektakl u Zagrebu tijekom dana izazvao kaos u prometu: Kako izbjeći gužve idućih dana?

Aktualno Galerija Regulacija prometa u Zagrebu zbog WRC-a - 3 Regulacija prometa u Zagrebu zbog WRC-a - 3 Foto: DNEVNIK.hr Regulacija prometa u Zagrebu zbog WRC-a - 1 Regulacija prometa u Zagrebu zbog WRC-a - 1 Foto: DNEVNIK.hr Regulacija prometa u Zagrebu zbog WRC-a - 2 Regulacija prometa u Zagrebu zbog WRC-a - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Vanja Margetić, reporter Dnevnika Nove TV Galerija 1/4 >>
Počeo je najveći i najznačajniji sportski događaj godine u Hrvatskoj - treće izdanje WRC Croatia Rallyja. U Zagrebu je na snazi privremena regulacija prometa, a ima li gužvi provjerio je reporter Dnevnika Nove TV Vanja Margetić.

Ispred Nacionalne i sveučilišne biblioteke u Zagrebu održan je ceremonijalni start WRC Croatia Rallyja.

Ranije jutros održan je shakedown u blizini povijesnog grada Okića, a u servisnom parku održana je i minuta šutnje u počast irskom vozaču Craigu Breenu, koji je preminuo na trening-vožnji prije nekoliko dana.

Zagreb vrvi turistima, zbog spektakla se spava čak i u Gorskom kotaru i Opatiji.

S obzirom na to da su neke od glavnih prometnica zatvorene zbog starta utrke, u Zagrebu je vladala poprilična gužva tijekom dana.

Pročitajte i ovo Vlado Boban Veliki spektakl VIDEO Sve je spremno za Croatia Rally: Očekuje se pola milijuna navijača

Pročitajte i ovo WRC Croatia Thierry Neuville SVE O RELIJU WRC Croatia Rally 2023: Raspored, etape, karte i lokacije

Kakvo je trenutno stanje, jesu li građani upoznati s privremenim prometnim režimom, provjerio je reporter Dnevnika Nove TV Vanja Margetić.

Tijekom dana u gradu je bilo prometnih gužvi jer u nekim dijelovima traju radovi, no tijekom rane večeri gužvi ni nervoznih vozača nije bilo.

Pridonijela je tome i dobra prometna signalizacija, kazao je Margetić, koji je razgovarao i s organizatorima relija: ''Svjesni su da je start u centru gradu i da su moguće gužve, ali mole građane i ljubitelje sporta za razumijevanje, naime, i idućih nekoliko dana mogući su problemi u prometu, ali ne veliki.''

Važno je imati na umu da će do ponoći biti zatvoren dio grada iz Vukovarske prema NSK-a pa je bolje odabrati obilazni pravac, a više o privremenoj regulaciji možete pročitati OVDJE.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene