Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova TV u 20:05

Prisjetite se dana kada nitko nije mogao sakriti emocije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo godinu dana prošlo je od oslobađajuće presude generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču. Na taj dan podsjetit će nas specijal 'Godina slobode' autorice Ivane Petrović.

'Malo po malo taj kamen, jedno breme koje sam imao polako pada, vi se oslobađate, sve sam bio lakši' - Ovim riječima general Mladen Markač opisuje trenutak u kojem su ga haški suci 16. studenog prošle godine oslobodili optužbi koje su mu se niz godina stavljale na teret.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Više nije djevojčica Znate li tko je djevojka koja je koračala uz generale? Slika nije dostupna Autorica Ivana Petrović Ovdje pogledajte specijal 'Godina slobode' o danu koji je ujedinio Hrvatsku

Uz Mladena Markača taj je dan stajao njegov suborac u ratu, ali i u pravnoj bitci general Ante Gotovina. Stotine tisuća ljudi pred malim ekranima napeto je iščekivalo drugostupanjsku presudu Haškog suda. Napetost je prekinuo sudac haškog suda Theodor Meron riječima: 'Nalažem da se Ante Gotovina i Mladen Markač odmah puste na slobodu'.

 

>> EKSPLOZIJA SREĆE U HRVATSKOJ - SLAVI SE SLOBODA GENERALA!

U specijalu 'Godina slobode' autorica Ivana Petrović podsjetit će nas na silne emocije koje toga dana nitko nije mogao sakriti.

Specijal Nove TV gledajte u četvrtak 14. studenog u 20.05 sati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene