Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ups...

Šok u Perkoviću: Stigao mu račun za smeće od 1,2 milijuna kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada bi se iznos podijelio sa stvarnim mjesečnim iznosom ispalo bi da Božo smeće nije platio gotovo 2000 godina.

Božo Skelin iz Perković svaki je mjesec dobivao račun od 54 kune za odvoz smeća. No, ovaj mjesec šibenska gradska čistoća poslala mu je račun za dug od nevjerojatnih 1.243.502 kune, piše Šibenik.in.

Pročitajte i ovo Plastika - 3 Gomila se danima Novi problemi s otpadom na Jakuševcu: "Tomašević naglo ušuti kada treba reći o suradnji s Pripuzovim tvrtkama" Požar u reciklažnom centru u Hrušćici Požar je lokaliziran Crni dim uplašio stanovnike Rugvice: Gorio otpad u reciklažnom centru, vatrogasci na terenu

'Račun sam dobio u prošli četvrtak, a u prvi mah nisam znao što napraviti. Nekoliko dana sam bio u Splitu, mislio sam nazvati Gradsku čistoću, ali nisam imao broj. Shvatio sam kasnije da se radi o nekoj falinki, ali nije ti svejedno kad dobiješ takav račun. Volio bih nekog drugog vidjeti kako bi reagirao da mu dođe takav račun', rekao je Božo.

Kako je maloj, zagorskoj školi uspjelo spustiti račun za grijanje na 23 kune?

Nakon alarmiranja Gradske čistoće, uvidjeli su kako se radi o pogrešci.

'Sam iznos koji je naveden kao dugovanje je i matematički nemoguć. Pogreška se dogodila zbog toga što je računalni sustav greškom povukao šifru potrošača koja ima slijed znamenki 1243502 i jednostavno je prebacio u rubriku koja je namijenjena dugovanju korisnika 1.243.502,00 kuna', stoji u objašnjenju Čistoće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene