Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Jedan u nizu incidenata

Socijalne radnike u Kaštelima napao je maloljetnik kojeg su nadzirali, nakon privođenja pušten na slobodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Troje socijalnih radnika u Kaštelima jučer je napao maloljetnik kojeg su nadzirali, utvrdila je policija kriminalističkim istraživanjem i o tomu uputila posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu, doznaje se u petak u splitskoj policiji.

"Utvrđeno je kako je maloljetnik nad kojim su djelatnici postupali pružio otpor i fizički nasrnuo na djelatnike koji su obavljali službenu radnju," rekao je Jerko Kurevija iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Pročitajte i ovo Provjereno donosi priču uznemirujuću snimku razgovora djelatnice ureda za socijalnu skrb i djeteta - 8 potresna priča Provjereno donosi uznemirujuću snimku razgovora djelatnice socijalne skrbi i djeteta: ''Može se dogoditi da te smjeste u nekakav dom...'' Ubojstvo u Đakovu (Foto: Dnevnik.hr) potvrdila ravnateljica Prijetio djelatnici Centra za socijalnu skrb u Đakovu: ''Nismo to zaslužili. Molim ljude da se suzdrže makar u ovim trenucima''

Dodao je kako je o svim prikupljenim saznanjima i činjenicama policija dostavila izvješće Općinskom državnom odvjetništvu, a privedeni maloljetnik je pušten iz policije. Njega i još dvoje članova njegove obitelji policija je privela u četvrtak nakon fizičkog napada u Kaštelima na troje socijalnih radnika koji su pri tomu lakše ozlijeđeni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene