Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Snimka uhićenja Hrvata u Austriji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U podnožju austrijskog skijališta Saalbach Hinterglemm nedaleko Salzburga preksinoć navečer došlo je do incidenta kojeg su izazvala trojica pijanih Hrvata koji su ozlijedili jednog od djelatnika skijališta, razbili nekoliko prozora i oštetili dva automobila. Dnevnik.hr ekskluzivno donosi snimku privođenja!

Do incidenta je došlo nakon što su trojica prijatelja, u dobi od 21 do 28 godina, u žičari pritiskali sigurnosne prekidače. Kada su se spustili na podnožje djelatnici su ih upozorili da se smire, no mladići su potom počeli bježati.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Ilustracija VELIKA AKCIJA SPAŠAVANJA Drama u Austriji: Lavina zatrpala ljude, najmanje dvoje poginulih, helikopteri nadlijeću područje

Za njima je potrčao jedan djelatnik, uhvatio jednog od sudionika incidenta i pokušao ga zadržati. No mladiću su u pomoć priskoćili prijatelji koji su djelatnika žičare srušili na pod. Nakon toga mu je jedan od trojice mladića pencericom nagazio na lice.

Ozlijeđeni djelatnik žičare prevezen je u bolnicu gdje mu je ustanovljen prijelom centralne lične kosti i na lijevoj i na desnoj strani lica, te je podvrgnut operaciji.

U divljanju hrvatskih državljana lakše je ozlijeđen još jedan djelatnik žičare, koji je pokušao pomoći kolegi, no i njega su mladići udarili. 

Potom su pobjegli no ubrzo ih je uhvatila policija. Dvojica su se predala bez otpora, no treći je pružanjem otpora lakše ozlijedio i policajca. 

Protiv sve rojice sudionika incidenta podnesene su kaznene prijave i trenutno se nalaze u zatvoru u Salzburgu.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene