Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više u Dnevniku Nove TV u 19:15

EKSKLUZIVNA SNIMKA Poslušajte kako Zdravko Mamić traži smjenu Davora Šukera: "Ne može više biti predsjednik. Mijenjajte nešto, poduzimajte, jer će vas otpuhnuti bura!"

Tri dana do izborne skupštine na kojoj bi HNS trebao odlučivati o nasljedniku Davora Šukera, Dnevnik Nove TV u posjedu je audiosnimke razgovora Zdravka Mamića s aktualnim, ali i bivšim članovima nogometnog saveza.

Na snimci na kojoj otvoreno kritizira postupanje nogometnih sudaca na jednoj od utakmica u kojoj je, prema njemu, Dinamo bio oštećen, Mamić je nezadovoljan vodstvom HNS-a pa, među ostalim, daje upute kako Šuker više ne bi trebao biti predsjednik.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu

"Počnite mijenjati odnos u Savezu, Šuker ne može biti više predsjednik. Šuker ne može biti više predsjednik - završena priča. I to je nedopustivo.

U tom filmu više Zdravko ne sudjeluje i ja rastem iz dana u dan. I ja rastem, dolaze pametni i s iskustvom i tako dalje, prema tome, prema tome, neću dozvoliti da ono što ste vi stvarali, što sam ja stvarao, što su drugi stvarali, da klošari okrutni rasturaju. Dobro znate o čemu ja pričam!
Prema tome, to je poziv, gospodo, mijenjajte nešto, poduzimajte, jer će vas otpuhnuti bura!", samo je dio snimke. 

Još je zanimljivih detalja na snimci koji oslikavaju stanje u domaćem nogometu. Imamo, naravno, već i brojne reakcije aktera sa snimke, donosimo ih u velikoj priči Ivane Pezo Moskaljov u Dnevniku u 19:15.
 

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene