Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon četiri dana

Snimka Ive Sanadera UKLONJENA s YouTubea!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je četiri dana bila dostupna javnosti snimka Sanaderovog iskaza uklonjena je sa YouTubea.

Dijelovi iskaza Ive Sanadera u slučaju Fimi Media smontirani u snimku trajanja 12 minuta i šest sekundi uklonjeni su u večernjim satima s YouTubea. Korisnik 'RemetinecLIVE' snimku je postavio 27. studenog, a večeras ju je sam uklonio. Umjesto Sanadera na istom mjestu sada se nalazi snimka koncerta Johhny Casha, dok je u opisu videa postavljeno priopćenje iz Državnog odvjetništva.

Pročitajte i ovo Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život Slika nije dostupna Sastanak Sanader Hernadi MOL: Zaključak da se dogodilo nešto tajno je realan kao i bajka

Kada se vijest o snimci proširila medijima iz DORH-a su poslali priopćenje da će 'od policije žurno zatražiti poduzimanje potrebnih radnji odnosno kriminalističkog istraživanja radi utvrđivanja tko je učinio snimku dostupnom i time počinio kazneno djelo odavanja službene tajne'.

Sanaderova obrana u više se navrata žalila na curenje informacija. 'To još jedan u nizu pokazatelja da se protiv gospodina Sanadera de facto vode dvije istrage; jedna pred USKOK-om i sudom i druga sinkronizirano pred medijima koji u biti utiru put u stvaranju jedne negativne društvene atmosfere prema gospodinu Sanaderu', rekao je za Dnevnik Nove TV Sanaderov odvjetnik Čedo Prodanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene