Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada ste posljednji put vdijeli dijete kako prosi na cesti? Jeste li mu dali novac?


Ekipa Provjerenog snimila je petogodišnju djevojčicu kako prosi na ulici. Nekoliko prolaznika dalo joj je sitan novac. Na njihovo pitanje za koga prosi, odgovorila je - za mamu i tatu!

Vezani članci Radnici u gradskoj upravi S. Broda priznaju da ne rade ništa (Foto: Provjereno) - 5 Zaposlen je u gradskoj upravi i priznaje da ne radi apsolutno ništa: "Moram biti negdje osam sati, a nemam posla… Jedino što odem na pauzu" Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie progovorila o najtežem periodu života: ''Ne znam otkud sam pronašla vjeru''

No, nakon samo nekoliko minuta pojavio se muškarac koji je, vidjevši da ga kamere snimaju, prekrio lice i reporteru Provjerenog rekao kako djeca prose za njega. Na upit zašto, nije dao odgovor.

Roditelji duguju kamatarima

No, snimili su i djecu koja prosjačenjem odrađuju dug svojih roditelja - kamatarima! ''Roditelji bi pozajmili novac koji bi svaki mjesec morali vraćati. Ako nisu mogli vraćati, njihova djeca su po semaforima i drugim gradovima prosila'', rekao im je brat jednog od romskih kamatara. 

Što se događa s djecom kada ih policija privede i kako se kažnjavaju njihovi roditelji, pogledajte večeras u 22:00 u Provjerenom!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.