Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužne priče

SKRIVENA KAMERA: Ovako djeca otplaćuju dug roditelja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada ste posljednji put vdijeli dijete kako prosi na cesti? Jeste li mu dali novac?

Ekipa Provjerenog snimila je petogodišnju djevojčicu kako prosi na ulici. Nekoliko prolaznika dalo joj je sitan novac. Na njihovo pitanje za koga prosi, odgovorila je - za mamu i tatu!

Pročitajte i ovo Provjereno - bitke za skrbništvo - 7 večeras u Provjerenom Kao djevojčica godinama je proživljavala bitku za skrbništvo, a detalje otkriva za Provjereno: "Ne znam hoću li više ikad plakati kao što sam tada" Provjereno: sustav je ogoljen - 5 Priča provjerenog ''Ne znam hoću li ikad plakati kao tada'': Potresna ispovijest Mihaele o agoniji koju je prolazila kao dijete

No, nakon samo nekoliko minuta pojavio se muškarac koji je, vidjevši da ga kamere snimaju, prekrio lice i reporteru Provjerenog rekao kako djeca prose za njega. Na upit zašto, nije dao odgovor.

Roditelji duguju kamatarima

No, snimili su i djecu koja prosjačenjem odrađuju dug svojih roditelja - kamatarima! ''Roditelji bi pozajmili novac koji bi svaki mjesec morali vraćati. Ako nisu mogli vraćati, njihova djeca su po semaforima i drugim gradovima prosila'', rekao im je brat jednog od romskih kamatara. 

Što se događa s djecom kada ih policija privede i kako se kažnjavaju njihovi roditelji, pogledajte večeras u 22:00 u Provjerenom!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene