Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kamera Nove TV zabilježila je šaputanje o budućim zajedničkim nastupima. Pogledajte!


'Mislim da je dobro da se malo više zajedno pojavimo u javnosti', šaputao je predsjednik Mesić kandidatu za njegovo mjesto, Nadanu Vidoševiću. 'Odlično, super', odgovorio mu je Vidošević. Tako su jučer šaputali jedan drugom, pritom misleći kako ih nitko ne čuje. Dogovor o češćem druženju dolazi nakon što je predsjednika Mesića, navodno, Ivo Sanader zamolio da ne podrži Nadana Vidoševića kao predsjedničkog kandidata.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Mesiću kao izvornom HDZ-ovcu odgovara Vidošević' Slika nije dostupna Mesić za 'dubinsku' istragu u HEP-u

>> 'Mesiću kao izvornom HDZ-ovcu odgovara Vidošević'

Ne znamo što je predsjednik odgovorio Sanaderu, ali očito ga nije odlučio poslušati. Kad smo upitali Vidoševića o tome da li mu je Mesić ikad indirektno priznao da će ga podržati on je rekao kako na taj način s njim nikad nije razgovarao. 'Od njega to nisam ni tražio', kratko je objasnio Vidošević. Predsjednika Mesića smo, s druge strane pitali o tome da li Vidošević treba odstupiti s mjesta predsjednika Komore. 'Kad bi za izbornu kampanju koristio gospodarsku komoru onda bi se moglo o tome razgovarati ali on sada radi svoj posao', rekao je Mesić.

'Ne mogu mi oduzeti pravo na rad', istaknuo je Vidošević i dodao kako će i sad i iduće godine podupirati hrvatsko gospodarstvo, tamo gdje to može.