Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turisti nespremni

Snažno nevrijeme blokiralo katamarane: "Mislio sam da je potres koliko je grmilo"

Aktualno Galerija Nevrijeme u Splitu - 1 Nevrijeme u Splitu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Splitu - 2 Nevrijeme u Splitu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Splitu - 3 Nevrijeme u Splitu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Snijeg u gorju Galerija 1/4 >>
U noći sa subotu na nedjelju je Split i okolicu pogodilo snažno grmljavinsko nevrijeme s pljuskovima. U nedjelju ujutro je zapuhala jaka bura s niskim temperaturama. U višim dijelovima Zagore bilo je i snijega, kao i u Gorskom kotaru.

Hladno vrijeme zateklo je i prve turiste. Vjetar je blokirao katamarane u Splitu. Poljoprivrednici strahuju od tuče i mraza koji bi im mogao uništiti sve voćke.

"Mislio sam da ću krepati, ja se obukao kao da je ljeto, a ono bura, drhtao sam, a i tresao sam se od straha", priznaje jedan Splićanin. Na upit reporterke Dnevnika Nove TV Sofije Preljvukić čega se točno bojao, muškarac je rekao da je mislio da je u pitanju potres, koliko je grmilo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VELIKA ŠTETA FOTO/VIDEO Snažno nevrijeme poharalo Požegu: Olujni vjetar odnio krov s pomoćne zgrade bolnice

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Veliko nevrijeme VIDEO Snažan tornado pogodio SAD: Sedmero poginulih, među njima dvoje djece - "Ovo je najgore što je itko vidio u dugo vremena"

"Mi smo iz Londona i nismo se spakirali za hladno vrijeme, očekivali smo topl", zaključili su turisti. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene