Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Smrdljiva turistička sezona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon smrada u Šibeniku koji je terorizirao građane i turiste, mjesto Karin pokraj Zadra muče gotovo isti problemi. Zbog nebrige institucija mještani su prepušteni sami sebi u borbi za pravo na život dostojan čovjeka.

Kako je krenulo, bit će ovo smrdljiva turistička sezona. Mještani zadarskog Karina Gornjeg od nepodnošljivog smrada jedva dišu. 

Pročitajte i ovo Radnik u ugostiteljstvu - 2 Nedostatak radne snage Poslodavci na mukama, ali isplati se: Cilj je ključan, a oni su sve domišljatiji Radnici Nedostaje radnika Tko će odraditi sezonu? "Jedan ugostitelj me zove - brate, imaš li koga, daj spašavaj!"

Za izljevanje fekalija na cestu kriv je neispravni kolektor. Smrad se osjeti sve do susjednih Smiličića, a ljudi kažu da je slično i u drugim mjestima.

Sanitarna inspekcija Zadarske županije nema kome uputiti prijavu. Rješenje bi trebali naći Grad Obrovac i resorno Ministarstvo. Projekt izgradnje naselja i kolektora financirala je vlada. Dok institucije šute, ljudi u ovom području ne mogu ni do plaže. 

Upitno je kada će mještani osjetiti da vlast brine za njih. Dok sezona prolazi u smradu odgovorni ignoriraju brojne dopise.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene