Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobično povjerenstvo u Zagrebu

Komisija mora utvrditi odakle se širi nesnosan smrad na Cvjetnom trgu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu je osnovano neobično povjerenstvo - komisija koja treba utvrditi odakle se širi nesnosan smrad na Cvjetnom trgu, u središtu grada.

Građani, a i svi koji se nađu na poznatom Cvjetnom trgu, ondje ne mogu proći da da ne osjete ponekad nesnošljiv smrad kanalizacije. Konobar Matija kaže da ih gosti često pitaju o čemu se radi. 'objasnimo im da nije problem do nas, nego do kanalizacije', kaže Matiaj koji ne zna tko je odgovoran za smrad.

Pročitajte i ovo Botinec SVE SU PRIJAVILI Stanovnici zagrebačkog naselja uznemireni: "Osjeća se nesnosan smrad, peku nas oči i kašljemo. Blizu su vrtić i škola" Zagađeni zrak u Zagrebu - 1 Čekaju se nalazi Ponovo je smrdjelo u Zagrebu, građani u strahu: "Brinem se za djecu, dva dana ih nisam puštala van"

>> Bandić: Ostaje program gradnji fontana i popločavanja Cvjetnog trga

Hoto, grad i vodoopskrba oformili su nezavisnu komisiju koja će otkriti krivca za smrad. 'Ekipe vodoopskrbe i odvodnje su na terenu i prate to i osim ovih mjera koje smo trenutno poduzeli mi nemamo egzaktnu prosudbu što bi to moglo uzrokovati i kako bismo to mogli otkloniti u odnosu na to da nismo detektirali što je pravi uzrok toga', kaže Željko Horvat, viši savjetnik gradonačelnika .

Neki gradski vijećnici smatraju da svi zapravo bježe od odgovornosti. 'Smatram da je neodgovorno prebacivati odgovornost na Holding - gradonačelnik - Hoto, jer upravo smo svi mi ovdje da bi rješavali takve probleme a ne bježali od njih', kaže gradska zastupnica HDZ-a Margareta Mađerić. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene