Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tomislav Karamarko uvjeren je u pobjedu HDZ-ove kandidatkinje.


Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u četvrtak je i službeno potvrdio da će HDZ-ova kandidatkinja na predsjedničkim izborima biti Kolinda Grabar Kitarovć.

Vezani članci Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) "Okolnosti su se za Predsjednicu bitno promijenile. Novi su ljudi u njenom timu" Mnogo HDZ-ovaca (Foto: Dnevnik.hr) Vruća politička jesen u Saboru: HDZ raspravlja o aktualnim pitanjima, ali i dalje iskri na relaciji Plenković - Kovač

Predsjedništvo stranke dalo je prijedlgo Nacionalnom vijeću koje ga je i usvojilo na sastanku u Vukovaru. Tomislav Karamarko uvjeren je da će Grabar Kitarović odnijeti pobjedu.

Hoće li Kolinda reći 'Da'?

Poručio je da je Hrvatska spremna za prvu ženu predsjednicu. Naglasio je da su Grabar Kitarović i u NATO-u prepoznali kao vođu, te da ima diplomatsku karijeru i zemlju predstavlja u inozemstvu. Ima sve atribute da bude predsjednica, uvjeren je Karamarko koji, rekao je, ne pridaje važnost anketama koje daju prednost Josipoviću. Još jednom je naglasio uvjerenost u pobjedu HDZ-ove kandidatkinje, koja, kaže, neće biti fikus jer predsjednik to ne smije biti.

Karamarko predložio kako bi "ušparao" 100 milijuna kuna u jednom danu

Kolinda Grabar Kitarović kampanju će započeti nakon NATO summita u devetom mjesecu. Ona prema Karamarkovim riječina neće biti raskošna, nego realna i afirmativna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook