Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcija na intervju

Slobodanka Purda: Bila sam bijesna kad sam čula Karamarka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga Tihomira Purde rekla je kako njen suprug nije znao za optužnicu podignutu od strane srpskog tužiteljstva.

'Moj suprug nije bio obavješten o optužnici. Jučer mi je u telefonskom razgovoru rekao kako su to gluposti i da se objavljuju neki podaci za koje on pojma nema. Znači, njega nitko nije obavijestio, on pojma nema za to. Rekao je da nije toliko lud da zna za optužnicu pa da ponovo ide preko granice', komentirala je Slobodanka Purda izjavu ministra Tomislava Karamarka u Dnevniku Nove TV.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predao poklone Mamić darovao Purdu: 'Dinamo je uvijek bio na braniku rodoljublja' Slika nije dostupna 'Premijerka uvijek ispuni obećanje' Purda najavio da će tužiti Srbiju

>> Karamarko: Purda je od ljeta 2007. znao da je na tjeralici

>> Purda Karamarku: Nisam budala da prelazim granicu, a da znam za tjeralicu

Podsjetimo, Karamarko je izjavio kako je Purda još 2007. godine znao za optužnicu. 'Ja kao supruga valjda bih trebala znati da mu je bilo tko bilo što rekao o optužnici. To su obične gluposti', izjavila je Pudrina supruga.

'Meni su riječi ministra Karamarka zvučale kao da je Tihomir sam kriv što je u pritvoru. Bila sam bijesna kada sam čula te riječi. I Tihomir mi je u razgovoru rekao kako je bio razočaran tom izjavom', rekla je Slobodanka Purda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene