Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

'Premijerka uvijek ispuni obećanje'

Purda najavio da će tužiti Srbiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako je i obećala premijerka Jadranka Kosor danas je posjetila obitelj Tihomira Purde.

Tihomir Purda, koji je nakon gotovo dva mjeseca pritvora u BiH u početku ožujka pušten na slobodu, izjavio je da će zbog uhićenja i pritvora u BiH tužiti Srbiju. Purdu je u Vukovaru posjetila premijerka Jadranka Kosor, a odgovarajući na novinarsko pitanje planira li tužiti Srbiju zbog uhićenja i pritvora u BiH, kazao je kako njegov odvjetnik radi na tome.

'Još rješavamo papirologiju, ali odlučili smo se na tužbu', kazao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kosor o slučaju Purda 'Nadam se da će Purda uskoro biti u Vukovaru s obitelji' Slika nije dostupna Objavio portal Politika Imena branitelja koje navodno traži Srbija objavljena na internetu

Premijerka Jadranka Kosor posjetila je obitelj Tihomira Purde u njihovom stanu. Tijekom susreta koji je trajao nešto više od pola sata Kosor je Purdinoj djeci podijelila prigodne darove i porazgovarala s njima o školskim aktivnostima.

>> VIDEO: Kako su na Purdi skupljali bodove

Također, premijerka je pristala biti kuma djevojčici koje Purde očekuju sredinom lipnja, a koja će biti četvrto dijete u obitelji.

Podsjetimo, Kosor je Purdi kada ga je primila u Vladi obećala da će ga posjetiti prvom prilikom kada će biti u Vukovaru. Purda je izjavio kako je sretan što ih je premijerka poslušala i dodao je kako ona uvijek ispuni svoje obećanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene