Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Foto: Slični nosevi obitelji Jackson

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi nosevi gotovo su dizajnerski potpis na članovima obitelji Jackson. Tako je Michaelovo nos svojedobno punila naslovnice svih medija. A nove fotografije njegove sestre LaToye pokazale su kako je i ona podlegla rekonstrukciji nosa.

Fotografije snimljene u Beverly Hillsu, pokazuju kako je njezin nos istog oblika kao i Michaelov. A i njezina je koža, baš poput bratove, na mjestima svjetlija. Prolaznici koji su primjetili 51- godišnju LaToyu bili su začuđeni koliko je slična svome bratu Michelu, 48, za kojeg se nagađa da je imao oko 30 operacija na nosu. U jednom je trenutku njegovu nosu prijetilo uništenje baš zato što je bio mijenjan od kada je izgrađen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvučena tijela Tragedija u Srbiji: Skočila je za mlađim bratom da ga spasi, ali jezero je u smrt povuklo i nju Slika nije dostupna Razlog nije poznat VIDEO: La Toya jedini Jackson koji nije pogledao film 'This Is It'

Iako skrivena šeširom i naočalama, dokaz promijenjenog izgleda skriva se na prijašnjim fotografijama koje ju pokazuju sa svjetlijom kožom, glađim čelom i oštrijim obrvama.

Njih dvoje slični su pak svojoj sestri Janet, 47. Sličnost je tolika da se mnogi pitaju koliko je ona uvjetovana genetikom a koliko je plaćena novcem i koji je kirurg zaslužan za to.

Glasine govore kako Michael i LaToya imaju zajedničkog kirurga, ali ona nikada nije javno priznala kako je posjetila bilo kakvog plastičnog kirurga.

Čak je prije kritizirala plastične operacije i svoga brata zbog njegove opsesije da promijeni svoj izgled.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene