Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novi nosevi gotovo su dizajnerski potpis na članovima obitelji Jackson. Tako je Michaelovo nos svojedobno punila naslovnice svih medija. A nove fotografije njegove sestre LaToye pokazale su kako je i ona podlegla rekonstrukciji nosa.


Fotografije snimljene u Beverly Hillsu, pokazuju kako je njezin nos istog oblika kao i Michaelov. A i njezina je koža, baš poput bratove, na mjestima svjetlija. Prolaznici koji su primjetili 51- godišnju LaToyu bili su začuđeni koliko je slična svome bratu Michelu, 48, za kojeg se nagađa da je imao oko 30 operacija na nosu. U jednom je trenutku njegovu nosu prijetilo uništenje baš zato što je bio mijenjan od kada je izgrađen.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: La Toya Jackson sve više liči na E.T.-ja! Slika nije dostupna Jackson opet ima problema s nosom?

Iako skrivena šeširom i naočalama, dokaz promijenjenog izgleda skriva se na prijašnjim fotografijama koje ju pokazuju sa svjetlijom kožom, glađim čelom i oštrijim obrvama.

Njih dvoje slični su pak svojoj sestri Janet, 47. Sličnost je tolika da se mnogi pitaju koliko je ona uvjetovana genetikom a koliko je plaćena novcem i koji je kirurg zaslužan za to.

Glasine govore kako Michael i LaToya imaju zajedničkog kirurga, ali ona nikada nije javno priznala kako je posjetila bilo kakvog plastičnog kirurga.

Čak je prije kritizirala plastične operacije i svoga brata zbog njegove opsesije da promijeni svoj izgled.