Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Procjene na terenu

Slavonski Brod: 48 milijuna kuna za štete od nevremena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na gotovo 48 milijuna kuna procijenjena je ukupna šteta od elementarne nepogode uzrokovane obilnim oborinama u početku lipnja u Slavonskom Brodu, izvijestio je gradski ured za odnose s javnošću.

Na temelju prispjelih 250 prijava gradsko stručno povjerenstvo obišlo je teren i procijenilo štete. Najveći iznos procijenjenih šteta, oko 25 milijuna kuna, odnosi se na troškove saniranja brojnih klizišta u brdskim dijelovima grada, a štete na infrastrukturi procijenjene su na 20 milijuna kuna. Nalaz o procjeni upućen je županijskom povjerenstvu za procjenu šteta od elementarnih nepogoda koje će ga spojiti i dostaviti nadležnom državnom povjerenstvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Klimatske promjene Katastrofa: Gromovi i poplave ubili više od 100 ljudi, proglašeno izvanredno stanje Ilustracija Svibanjske poplave Stigla procjena štete za elementarnu nepogodu u Karlovcu, radi se o golemom iznosu

U romskom naselju šteta od poplava procijenjena je na 411 tisuća kuna i nalaz o procjeni bit će dostavljen vladinu uredu za nacionalne manjine.(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene