Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Što li se kuha?

Linić bježao od novinara, saziva se Glavni odbor SDP-a!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slavko Linić još uvijek ne želi govoriti. Danas je u Saboru bježao od novinara.

Slavko Linić i dalje ne želi pred kamere, to je i danas dao do znanja kada je Saborom bježao od novinara. Ponovio je da ne želi ništa reći te da će progovoriti kad sazove konferenciju za novinare.

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor Mimo plaće Saborski zastupnici u tri mjeseca potrošili 247.000 eura: Na jedno je otišlo najviše novca Sabornica - 1 Krenula je kampanja Ovo je jedini političar koji već sada zna da ima mjesto u Saboru

Bivši ministar financija odmah po smjeni najavio je kako će pričekati kraj euroizbora i da će potom progovoriti, a prije dva dana, na sjednici Županijskog odbora, najpogrdnijim riječima obrušio na Milanovića i dobio nepodijeljenu podršku riječkih SDP-ovaca.

Je li Slavko Linić uistinu ovako izvrijeđao Zorana Milanovića?

'Zoran Milanović je nesposobni neradnik. Dolazio sam u sedam ujutro na posao i pokušavao riješiti probleme u zemlji. Milanovića nikada nisam tamo zatekao', rekao je navodno Slavko Linić u ponedjeljak navečer.

Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko danas je rekao kako će se za 7. lipnja sazvati Glavni odbor SDP-a, a dodao je i kako se čuje s bivšim ministrom financija, no dalje nije odgovarao na pitanja vezana uz Linićev odnos s premijerom i predsjednikom SDP-a Zoranom Milanovićem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene