Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako se nagađalo da bi se Slavko Linić, izbace li ga iz SDP-a, mogao udružiti s Milanom Bandićem i Radimirom Čačićem, on je danas stao na kraj takvim glasinama.


Bivši ministar financija Slavko Linić demantirao je danas pisanje jednog dnevnog lista da bi se, ako ga isključe iz SDP-a, mogao udružiti u neformalni savez s Milanom Bandićem i Radimirom Čačićem.

Vezani članci Možemo! i SDP sklopili sporazum o suradnji u Zagrebu Dogovorili se SDP i Možemo! Zagreb ima novu vlast, Tomašević komentirao odluku Povjerenstva o sukobu interesa: "Ovaj put su pogriješili" Sabina Glasovac (SDP) SDP prihvatio nacrt suradnje s Možemo! u Zagrebu, Glasovac komentirala napise o Klisoviću na čelu Skupštine

"Na današnjoj naslovnici tog dnevnog lista objavljena je još jedna potpuno izmišljena konstrukcija iza koje ponovno stoje neimenovani izvori. Za mene postoji samo jedna stranka, a to je SDP.

SDP: Glavni odbor sutra o isključenju Slavka Linića! Tajno glasovanje nije isključeno.

Glavni odbor SDP-a na sutrašnjoj će sjednici donijeti konačnu odluku o inicijativi Predsjedništva stranke da se iz SDP-a isključi bivšeg ministra financija Slavka Linića. Linićevo isključenje pokrenulo je Predsjedništvo stranke, na prijedlog predsjednika SDP-a i hrvatskog premijera Zorana Milanovića. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook