Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasno zaratili Dobrović i Marić

"Neka se tonski zapisnik sa sjednice na kojoj je Agrokor dobio kredit objavi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mostov saborski zastupnik i bivši minstar zaštite okoliša i energetike Slaven Dobrović odgovorio je ministru financija Zdravku Mariću nakon što ga je ovaj optužio da "bezočno laže" i zaprijetio mu tužbom za klevetu.

Rat optužbama između Zdravka Marića i Slavena Dobrovića se nastavlja. Nije dugo trebalo čekati da Dobrović odgovori Mariću koji je danas izjavio da mostovac "bezočno laže" jer tvrdi da je Marić sugerirao članovima NO HBOR-a krajem prošle godine da se da kredit Agrokoru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna STARI RATOVI ''Plenkovićeva slamka spasa'': Todorić otkrio što bi mogao biti razlog Marićeva odlaska iz Vlade Slika nije dostupna Ministar Zdravko Marić: "Od Dobrovića očekujem javnu ispriku zbog bezočnih laži, u suprotnom ću ga tužiti"

"Gospodine ministre Mariću, vidim da ste se osvrnuli na moju izjavu medijima na njihov upit zašto sam dao glas za kredit Agrokoru.

Ponavljam i ovoga puta – zato što sam imao povjerenje u Vas kao čovjeka i ministra te argumente koje ste na sjednici iznijeli.

Suglasan sam s Vama da je najbolje, u interesu istine i hrvatskih građana, kojima obojica trebamo služiti, da se tonski zapisnik sa sjednice u cijelosti javno objavi.

Na vaše uvrede kojima ste me javno počastili i prijetnje tužbom, ovoga puta neću odgovarati", stoji u objavi na Facebooku Slavena Dobrovića.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene