Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mostov saborski zastupnik i bivši minstar zaštite okoliša i energetike Slaven Dobrović odgovorio je ministru financija Zdravku Mariću nakon što ga je ovaj optužio da "bezočno laže" i zaprijetio mu tužbom za klevetu.


Rat optužbama između Zdravka Marića i Slavena Dobrovića se nastavlja. Nije dugo trebalo čekati da Dobrović odgovori Mariću koji je danas izjavio da mostovac "bezočno laže" jer tvrdi da je Marić sugerirao članovima NO HBOR-a krajem prošle godine da se da kredit Agrokoru.

Vezani članci Zdravko Marić Marić nakon predstavljanja proračuna u Saboru: "U ovoj situaciji svi smo gubitnici" Slika nije dostupna "Od Dobrovića očekujem javnu ispriku zbog bezočnih laži, u suprotnom ću ga tužiti"

"Gospodine ministre Mariću, vidim da ste se osvrnuli na moju izjavu medijima na njihov upit zašto sam dao glas za kredit Agrokoru.

Ponavljam i ovoga puta – zato što sam imao povjerenje u Vas kao čovjeka i ministra te argumente koje ste na sjednici iznijeli.

Suglasan sam s Vama da je najbolje, u interesu istine i hrvatskih građana, kojima obojica trebamo služiti, da se tonski zapisnik sa sjednice u cijelosti javno objavi.

Na vaše uvrede kojima ste me javno počastili i prijetnje tužbom, ovoga puta neću odgovarati", stoji u objavi na Facebooku Slavena Dobrovića.