Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

A kamo ste vi krenuli, gospođo? Pokušala ući u Hrvatsku sa krivotvorenim PCR testom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brodsko-posavska Policijska uprava podigla je kaznenu prijavu protiv hrvatske državljanke (47) koja je prije desetak dana na ulazu u Hrvatsku na graničnome prijelazu u Slavonskom Brodu predočila krivotvoreni PCR test s negativnim nalazom na koronavirus.

Kako je u ponedjeljak priopćila brodsko-posavska Policijska uprava, provjeravajući autentičnost testa, policija je utvrdila da je riječ o krivotvorini testa zdravstvene ustanove iz Bosne i Hercegovine.

Na graničnome prijelazu u Staroj Gradiški policajci su u subotu posumnjali i u izvornost osobnih iskaznica koje su pri graničnoj kontroli predočila dvojica državljana Turske. Provjerom autentičnosti dokumenata policajci su utvrdili da su muškarci (24 i 31) predočili krivotvorene osobne iskaznice iz Belgije. Obojica su udaljena iz Hrvatske i izrečena im je jednogodišnja zabrana ulaska u Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZLOČINAČKO UDRUŽENJE Policija u pulskoj bolnici, uhićen poznati kirurg: Dosad privedeno 28 osoba zbog prevare osiguravajućih kuća

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Udaljeni su iz službe, određen im pritvor Dvojica policajca i odvjetnica uhićeni u velikoj akciji USKOK-a: Krivotvorili dokumente strancima kako bi ušli u Hrvatsku

Kaznenu prijavu dobio je mladić (18) za kojeg je policija u subotu pri kontroli prometa utvrdila da je na automobil kojim je upravljao postavio registracijske oznake drugog vozila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene