Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novi skandal isplivao je na površinu. Na Visokoj policijskoj školi dva su predavača omogućavala plagijate diplomskih radova.


Iz Ministarstva unutarnjih poslova priopćili su kako je glavni ravnatelj policije suspendirao dvojicu nastavnika Visoke policijske škole zbog sumnje da su počinili težu povredu dužnosti jer je utvrđeno da je u vrijeme njihova mentorstva bilo 26 gotovo ili sasvim podudarnih završnih i specijalističkih radova.

Vezani članci Američki helikopteri Black Hawk iznad Zagreba (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Pogledajte zajedničku vježbu američkih vojnika, hrvatskih specijalaca i pripadnika ATJ-a Lučko Slika nije dostupna Ovih 385 mladića i djevojaka čeka nimalo lak zadatak – zaraditi plavu uniformu

Među polaznicima koji se sumnjiče za prepisivanje diplomskih radova najpoznatije je ime Milijana Brkića koji je obnašao dužnost zamjenika ravnatelja policije u vrijeme kada je Tomislav Karamarko obnašao dužnost ministra unutarnjih poslova, piše Index.

>> Marina Kraljević Gudelj dobila otkaz: 'U šoku sam, ne znam kako sam došla doma!'

Navodno se radi o 26 plagiranih diplomskih radova u razdoblju od 01. siječnja 2008. do 16. listopada ove godine.

'Nemamo nikakvih saznanja o tome i zasad ne možemo ništa komentirati', kratko je komentirala navedeni slučaj glasnogovornica HDZ-a Silvana Oruč Ivoš

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook