Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal na Policijskoj akademiji

Plagirano 26 diplomskih radova, navodno i rad Milijana Brkića!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi skandal isplivao je na površinu. Na Visokoj policijskoj školi dva su predavača omogućavala plagijate diplomskih radova.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova priopćili su kako je glavni ravnatelj policije suspendirao dvojicu nastavnika Visoke policijske škole zbog sumnje da su počinili težu povredu dužnosti jer je utvrđeno da je u vrijeme njihova mentorstva bilo 26 gotovo ili sasvim podudarnih završnih i specijalističkih radova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema zainteresiranih? Fijasko MUP-ova natječaja: Zapela potraga za novim policajcima pa snizili kriterije i produžili rok Slika nije dostupna Uhvaćeni na djelu Mladić upao na Policijsku akademiju, protupožarnim aparatom razbio izložbenu vitrinu i ispremetao je

Među polaznicima koji se sumnjiče za prepisivanje diplomskih radova najpoznatije je ime Milijana Brkića koji je obnašao dužnost zamjenika ravnatelja policije u vrijeme kada je Tomislav Karamarko obnašao dužnost ministra unutarnjih poslova, piše Index.

>> Marina Kraljević Gudelj dobila otkaz: 'U šoku sam, ne znam kako sam došla doma!'

Navodno se radi o 26 plagiranih diplomskih radova u razdoblju od 01. siječnja 2008. do 16. listopada ove godine.

'Nemamo nikakvih saznanja o tome i zasad ne možemo ništa komentirati', kratko je komentirala navedeni slučaj glasnogovornica HDZ-a Silvana Oruč Ivoš

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene