Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reporter Andrija Jarak

Sjednica Predsjedništva i Nacionalnoga vijeća HDZ-a: "Izbori u Lici, utvrdi stranke, glavna tema"

Andrija Jarak javlja glavne teme sastanka predsjedništva HDZ-a (Foto: Dnevnik.hr)
Andrija Jarak javlja glavne teme sastanka predsjedništva HDZ-a (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Andrija Jarak javlja glavne teme sastanka predsjedništva HDZ-a (Foto: Dnevnik.hr) Andrija Jarak javlja glavne teme sastanka predsjedništva HDZ-a (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Val političara na putu u Liku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Val političara na putu u Liku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Val političara na putu u Liku (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/3 >>
U 17 sati počela je sjednica Predsjedništva i Nacionalnoga vijeća HDZ-a. Reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak otkrio je teme sjednice.

"Aktualna politička situacija u zemlji- tako u pravilu glase najave sjednice Predsjedništva i Nacionalnoga vijeća HDZ-a, međutim potpuno je jasno da će se raspravljati o izborima u Ličko-senjskoj županiji, koji su HDZ-u izuzetno važni, rekao bih presudni", rekao je reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak i dodao kako su u Lici danas bila tri ministra, a toliko će ih i sutra posjetiti Liku, napomenuo je.

Pročitajte i ovo Oleg Butković i Zoran Milanović Bura se ne stišava HDZ reagirao na Milanovićevo obraćanje, javio se i Butković: "Sam pao, sam se ubio!" Nikola Grmoja Iz minute u minutu Nakon odgovora DP-a na poziv u koaliciju oglasio se i Grmoja: "Pokažite da niste ispostava HDZ-a"

"HDZ je u ovu kampanju uključio cijelu infrastrukturu, jer Lika je bastion HDZ-a i njihova utvrda zadnjih 30 godina gdje su imali po 9 mandata.

No, sada sva istraživanja pokazuju da će biti neizvjesna borba između HDZ-a i nekadašnjeg HDZ-ovca Darka Milinovića i njegove liste. Raspravljat će o tome, ali i o listi za EU izbore.

Poznato je da HDZ još uvijek nije objavio svoju listu. To bi se trebalo dogoditi krajem ovog mjeseca, a puno je pretendenata. Za očekivati je da će se raspravljati i o događaju s Paga, jer je na sjednicu došla ministrica obitelji Nada Murganić. No, izbori u Lici bit će glavna tema", izvijestio je Jarak.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Aktualno Yugo izazvao požar u Istri: Izgorjelo sedam kamp-prikolica, plovilo i dva vozila Vatrogascima pune ruke posla (Foto: Hrvatska vatrogasna zajednica) - 2 Vatrogascima pune ruke posla (Foto: Hrvatska vatrogasna zajednica) - 2 Foto: Hrvatska vatrogasna zajednica Vatrogasci prodaju DVD kako bi isplatili jedinog preživjelog Kornatske tragedije (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Vatrogasci prodaju DVD kako bi isplatili jedinog preživjelog Kornatske tragedije (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Vatrogasac/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Crna kronika Yugo izazvao požar u Istri: Izgorjelo sedam kamp-prikolica, plovilo i dva vozila 1/3 >>

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene