Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zahtjevi umirovljenika

Ministar Piletić: "Povećali smo najniže mirovine, idemo u izmjenu zakona za drugi stup"

Aktualno Galerija Umirovljenici traže veće mirovine, ilustracija - 2 Umirovljenici traže veće mirovine, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Umirovljenici traže veće mirovine, ilustracija - 1 Umirovljenici traže veće mirovine, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Umirovljenici traže veće mirovine, ilustracija - 3 Umirovljenici traže veće mirovine, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Umirovljenici traže veće mirovine, ilustracija - 4 Umirovljenici traže veće mirovine, ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Marin Piletić, ministar Galerija 1/5 >>
Veće mirovine, povećanje kapaciteta u domovima za starije i uvođenje 13. mirovine - dio je to zahtjeva sindikata i udruga umirovljenika.

O većim mirovinama, povećanju kapaciteta u domovima za starije i uvođenju 13. mirovine razgovaralo se na sjednici Nacionalnog vijeća za umirovljenike i starije osobe.

Dodjela ugovora za izgradnju novih domova je obavljena, mirovine će i nakon usklađivanja rasti, a o 13. mirovini, poručio je ministar socijalne politike Marin Piletić, već se razgovara.

Pročitajte i ovo Prevrnula se mješalica za beton Velike gužve VIDEO Teška prometna nesreća na ulazu u Split: Prevrnula se miješalica za beton

"Povećali smo najniže mirovine, idemo u izmjenu zakona za drugi stup. Vlada je na posljednjem paketu mjera pomoći građanima i gospodarstvu šesti put odobrila jednokratni dodatak za nešto više od 720.000 naših umirovljenika i mi kroz ovaj format Nacionalno vijeće za starije sada razmišljamo što i na koji način poboljšati standard umirovljenika i u budućnosti.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene