Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljedice potresa

Potres im oštetio staru kuću: "Moja majka od 84 godine spustila se s vatrogascima... ovdje više nema života, kuća je za rušenje"

Josi iz Siska oštećena je kuća
Josi iz Siska oštećena je kuća DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Stan gđe. Nade pretrpio značajnu štetu Stan gđe. Nade pretrpio značajnu štetu Foto: Dnevnik Nove TV +0 Josi iz Siska oštećena je kuća Galerija 1/2 >>
Reporterka Matea Ćorić u Sisku je razgovarala sa stanarkom zgrade u centru Siska čiji je stan poprilično oštećen. Domovi brojnih Siščana pretrpjeli su oštećenja.

"Moja majka s rakom debelog crijeva od 84 godine, koja je tu provela cijeli život, danas je pomoću ljestava sišla uz vatrogasce iz stana. Samo nas je dragi Bog sačuvao. Ovdje života više nema. Ova kuća je spremna za rušenje“, rekao je Siščanin Joso čiji je dom oštećen u jutrošnjem potresu.

Pročitajte i ovo Snježana Markušić, PMF Simulacija potresa Područje od Splita do Zadra potresnije nego što se mislilo: "Dobili smo rezultate koje ni mi nismo očekivali" Screenshot I kad te probude usred noći... Slab potres pogodio sisačko područje, građani: "Di si lipa, di si radosti"

Gđi. Nadi značajno su popucali zidovi u stanu. "Sve se drmalo, sve se valjda dvije minute treslo. Odjednom sam skočila i krenula se oblačiti, misleći da valjda neće više i krenula skuhati čaj, ali nisam ga popila, ostao je… Sve je otišlo, razbilo se", govori gđa. Nada.

Kazala je kako je potom krenula k susjedu koji joj je rekao da se na njezinoj zgradi odlomio komad dimnjaka i nastala rupa u krovu.

"Ja jesam čula kada je nešto udarilo, ali nisam znala što. Ja ovakvo nešto nisam osjetila, ali jest u ratu moja pokojna majka, govorila mi je da se ljulja u kauču", ispričala je.

Rekla je kako očekuje da se sanira nastala šteta.

"Očekujem da se popravi krov, dimnjak je otišao… Krov se rastvorio. Ako neka kiša padne ili što ja znam što, to će sve curiti dolje", zaključuje gđa. Nada.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene