Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poduzetnik zaštitio obitelj

Sinu Antuna Kralja prijetili smrću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dubrovniku je tamošnji poduzetnik Antoan Kralj primio prijetnje smrću. U javnosti je poznat jer se i njegovo ime spominjalo u USKOK-ovoj antiokorupcijskoj akciji 'pet zvjezdica', tijekom koje je bio uhićen njegov otac Antun.

Direktoru građevinske tvrtke Konel iz Dubrovniku Antoanu Kralju netko je poslao dvije prijeteće sms poruke. U strahu za svoj život Kralj je obavijestio policiju i njihovu zaštitu dobio prije nekoliko dana.

Pročitajte i ovo Španjolska zastava Treba podršku u parlamentu Mjesec dana nakon izbora: Konzervativac dobio mandat za sastavljanje vlade u Španjolskoj Ilustracija dobio prijavu Zagrebačkog poduzetnika zaustavili na carini, a kad su otvorili automobil, imali su što i vidjeti: "Zinuli su"

Zbog prijetnji je za zaštitu svoje obitelji angažirao zaštitarsku tvrtku. Tko bi mogao stajati iza prijetnji, Kralj i njegov odvjetnik Dragan Pištalo nisu željeli nagađati.

U policiji su potvrdili kako će pojačana zaštita Antoana Kralja trajati sve dok bude potrebna ili dok se onaj tko je za prijetnje odgovoran ne uhvati. Ipak, nakon nedavnih događaja u Zagrebu u policiji prijetnje smrću ne prihvaćaju olako.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene