Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želi po pobjedu s HSS-om

Siniša Vuco postao predsjednik splitskog HSS-a, odgovorio planira li u utrku za gradonačelnika

Pjevač Siniša Vuco novi je predsjednik splitskog HSS-a.

Splitski HSS dobio je novog predsjednika. Članovi su u subotu na izvanrednoj izbornoj skupštini gradske organizacije za predsjednika odabrali Sinišu Vucu. Tu je vijest potvrdio i predsjednik HSS-a Krešo Beljak koji je na društvenim mrežama objavio fotografiju s poznatim pjevačem.

Pročitajte i ovo Krešo Beljak komentirao raspad koalicije "Rijeka pravde previše je moćna" Beljak reagirao na raskol u koaliciji zbog Milanovića: "Iskreno - žao mi je, ali..." Slika nije dostupna 'Uhljebi na minimalac' Vuco ima izborni program: Na čelu Splita će volontirati, a objavio i da bi na proslavu Sv. Duje doveo dva svjetski poznata benda

''Naglasio je kako će napraviti sve što je u njegovoj moći kako bi splitski HSS što kvalitetnije pripremio za lokalne izbore, a na pitanje razmišlja li da se i sam kandidira za gradonačelnika Splita odgovorio je da je to izgledna opcija te kako se nije odlučio na ovaj korak kako bi samo statirao nego da bi HSS vodio do pobjede'', napisao je Beljak.

Siniša Vuco je novi predsjednik splitskog HSS-a! U subotu, 6.veljače održana je izvanredna izborna skupština gradske...

Posted by Krešo Beljak on Sunday, February 7, 2021

Vuco je jednoglasno izabran za predsjednika, a kao njegov zamjenik odabran je Darijo Marunčić, dok su za potpredsjednike izabrani Dražen Perković i Ivan Smoje. Na mjesto tajnice splitskog HSS-a došla je Barbara Žurić, a blagajnik će biti Boris Krivec.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene