Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čak 88,03 % članova Sindikata Preporod izjasnilo se protiv ponude Vlade, službeno je potvrđeno iz tog sindikata nakon što su prebrojeni svi glasovi.


"Na izjašnjavanju članstva Sindikata Preporod i nečlanova koji su sudjelovali u štrajku, provedenom u 383 osnovnoškolske i srednjoškolske ustanove u kojima djeluju podružnice Preporoda, 88,03 % onih koji su pristupili izjašnjavanju odbilo je ponudu Vlade Republike Hrvatske", objavili su jutros iz tog sindikata. 

Vezani članci Referendum u Švicarskoj Švicarci izglasali kasniji odlazak radnica u mirovinu, najavljeni prosvjedi: "Ovo je pljuska svim ženama" Slika nije dostupna Članovi Preporoda odbili ponudu Vlade: ''Naš sindikat neće potpisati sporazum''

U osnovnoškolskim ustanovama 5793 ili 87,43 %, a u srednjoškolskim ustanovama 2543 ili 89,38 % odbilo je ponudu Vlade. 

"Sukladno rezultatima izjašnjavanja, članstvo Sindikata Preporod u petak 29. studenoga nastavlja sa štrajkom koji su organizirali školski sindikati", dodali su.  

Sindikati će službene i cjelovite rezultate objaviti u petak 11 sati. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju