Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na prvom mjestu

Čak pet serija Nove TV među najpretraživanijima na Googleu, a jedna je aktualnija i od COVID potvrda

Hit serija ''Ambasadorova kći'' koju smo imali prilike gledati prvom polovicom ove godine u programu Nove TV, jedina je serija među top pretraživanim pojmovima na Google tražilici u Hrvatskoj, te je čak pretraživanija i od veoma aktualnih tema ''COVID potvrda'' i ''popis stanovništva''. Time je ona i na prvom mjestu najpretraživanijih serija na Googleu u Hrvatskoj tijekom 2021. godine.

Serija ''Ambasadorova kći'' najgledanija je strana serija 2021., ove je godine na svim televizijama među top 10 najgledanijih formata i sedmi najgledaniji zabavni format.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna riječ dana Bauk ima prijedlog za premijera u Saboru: "Neka sljedeći puta umjesto vas dođe Google" PR WhitePress Kako koristiti SEO za optimizaciju sadržaja za tražilice

''Ambasadorova kći'' treća najgledanija serija u 2021. na televiziji nakon dvije domaće serije - ''Kud puklo da puklo'' i ''Dar Mar'', koje su također emitirane u programu Nove TV. Prosječna gledanost svih epizoda serije ''Ambasadorova kći'' je gotovo 450 tisuća ljudi.

Također, serija je ostvarila udio u gledanosti (SHR) od 33,7 posto te je tako bila najgledaniji sadržaj na TV-u u razdoblju emitiranja. U odnosu na prvog konkurenta, imala je 78 posto veći SHR.

Osim ove hit serije, među top deset najtraženijih serija na Googleu 2021. godine, nalaze se još četiri serije iz programa Nove TV. Na sedmom mjestu je domaći sitcom ''Bogu iza nogu'', na osmom mjestu je turska serije ''Gulperi'', na devetom se mjestu nalazi aktualna domaća humoristična serija ''Dar Mar'', a na desetom turska dramska serija ''Melek''. Među top pet najpretraživanijih realityja na Googlu u ovoj godini našli su se showovi Nove TV – MasterChef i Supertalent.

Osim brojnih gledatelja koje Nova TV privlači uz male ekrane, snaga i vrijednost njezinog televizijskog programa primjećuje se i prema godišnjim rezultatima Google pretraga. Oni pokazuju što je korisnike interneta tijekom godine najviše zanimalo, a to su kako vidimo pri vrhu traženih pojmova, upravo formati emitirani na Novoj TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene