Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Još uvijek je neizvjesna sudbina preostalih 2000 Pevecovih radnika.


Tvrtka za sad neće u stečaj, danas je dobila novu Upravu a na njezino čelo je došao Josip Baotić, vlasnik savjetodavne tvrtke Intercon. Time je definitivno otpao Vladimir Šelebaj koji je jučer najavio da odusatje ako se obitelj Pevec ne prestane petljati. Pevecovo carstvo Baotić će pokušati spašavati prepuštanjem dijela vlasništva bankama, dobavljačima i suradnicima. Novi predsjednik Uprave najavljuje rezove, pa iako je izbjegavao konkretniji odgovor, daljnjih otpuštanja će vjerojatno biti.

Vezani članci PR Pevecovih 100.000 kuna odlazi na uređenje obiteljskog doma PR Kupovina u Pevecu vrijedi još 100.000 puta više

>> 'Ako Pevecovi ne ispune dogovor, napuštam posao'

'Čovjek koji nije pripremljen na posao, ili ne želi raditi ili je možda lupež, neće imati mjesta u ovim tvrtkama u ovom poslovanju u kojem ja odgovaram. Samo poštenim radom možete dobiti vrlo poštenu plaću ja sam vidio i tu prostora, da se tu može.. Nepošteni radnici uopće neće bit kod nas mi ćemo ih dati konkurenciji, zamotat ćemo ih u dva tri starčevića i poslat konkurenciji što će mi nepošten radnik,on ne zaslužuje plaću', rekao je Josip Baotić.