Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šeks: 'Pašalić je klevetnik i gubitnik'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks izjavio je danas u Vinkovcima kako ne želi komentirati optužbe koje je u medijima prošlih dana o njemu izrekao predsjednik Hrvatskoga bloka Ivić Pašalić nazivajući ih "klevetničkim glupostima gubitnika".

U izjavi novinarima Šeks je za Pašalića rekao da je bio "esencija svih promašaja i negativnosti hrvatske politike devedesetih godina".

Pročitajte i ovo Milorad Pupovac REAKCIJA NA VRAĆANJE ODLIKOVANJA GLAVAŠU Pupovac: ''Odlikovao bih predsjednika Milanovića ordenom velereda Dravsko-selotejpskog i ordenom reda Solno-kiselinskog'' Slika nije dostupna RASKOL U STRANCI IZVANREDNA PRESICA VODSTVA HDSSB-a "Nemojmo se dijeliti i ulaziti u bratoubilačke ratove"

Također je ocijenio da je Pašalić "zaslužan i za izborni neuspjeh HDZ-a na parlamentarnim izborima godine 2000. te za gubitak vjerodostojnosti te stranke".

Šeks se osvrnuo i na optužbe koje stižu iz redova Glavaševog Hrvatskog demokratskog sabora Slavonije i Baranje, a prema kojima se predsjednik sabora naslađivao Glavaševim pritvaranjem.

- Glupost. Niti sam se naslađivao, niti sam to na bilo koji
način pokazao, izjavio je Šeks. 
 
Predsjednik Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks u Vinkovcima je bio nazočan proslavi Dana Vukovarsko-srijemske županije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene