Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gospodarski kriminalitet

Šef Orco grupe na obavijesnom razgovoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef Orco grupe Jean Francois Ott doveden danas na obavijesni razgovor u zagrebačku policiju.

U MUP-u nam je potvrđeno da je Jean Francois Ott doveden na obavijesni razgovor u vezi ispitivanja za kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAkon niza neuspješnih pregovora U Orco grupi zadovoljni angažmanom vlade oko Sunčanog Hvara Slika nije dostupna Nema drugog načina Ott: Rješenje ćemo tražiti na međunarodnom sudu

'Kriminalističko istraživanje provode Policijska uprava splitsko-dalmatinska u suradnji s Državnim odvjetništvom i županijskim državnim odvjetništvom. Istraga se provodi u domeni kaznenog djela gospodarskog kriminaliteta', potvrdila je za Dnevnik.hr Aleksandra Ljuba iz MUP-a.

'U okviru tog istraživanja na obavijesni razgovor je pozvan i Jean Francois Ott', rekla je Ljuba. Splitska policija tražila je da stupi s njim u kontakt, a s obzirom da su imali informacije da se Ott nalazi u Zagrebu prvo su ga kontaktirali zagrebački policajci.

Pronašli ga u Esplanadi

Oni su ga posjetili u hotelu Esplanade i obavijestili ga da je pozvan na razgovor, a on se nije opirao te je pristao pričekati službenike splitske policije. Ljuba je naglasila kako Ott nije uhićen.

>> 'Smiješno je da se u Sunčanom Hvaru brine o plaćama'

Prema neslužbenim informacijama riječ je o privatizaciji hvarskog hotelskog poduzeća koje očekuje restrukturiranje. Poziv na razgovor uslijedio je nakon jučerašnjeg propalog dogovora između Orco grupe i Fonda za privatizaciju o budućnosti Sunčanog Hvara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene