Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Desnica rasuta

Točkasta koalicija ima plan za HDZ: "Oduzet ćemo mandate točno onome kome treba"

SDP i Možemo idu u točkastu kolaciju, detalji se još dogovaraju, a razgovori se vode na sve strane. I na desnom spektru pripreme traju jer raspuštanje Sabora oporba zaziva što prije.

SDP i Možemo pripremaju suradnju nazvanu točkasta koalicija. Cilj im je zajedničkim izlaskom na izbore oslabiti HDZ u 4., 5., 7., i 9. izbornoj jedinici.

"Idemo u daljnje pregovore sa SDP-om u Točkastu koaliciju. Naši mandati i zajedno sa SDP-ovima oduzimaju mandat točno onome kome treba oduzeti", izjavila je Sandra Benčić.

Pročitajte i ovo Humanitarna pomoć Gazi Rat na Bliskom istoku SAD prvi put spustio humanitarnu pomoć u Gazu iz zraka: Palestinska djeca umiru i od gladi

Pročitajte i ovo Mladić koji je ukrao sigurnosne planove za Olimpijske igre osuđen na sedam mjeseci zatvora Ide u zatvor Uhićen kradljivac sigurnosnih planova za jedno od najvećih sportskih događanja

No, nije ljevica jedina koja priprema koaliciju. Most je također najavio suradnju sa Suverenistima, ali i nezavisnim pojedincima.

"Bit ćemo najveće iznenađenje ovih izbora", tvrdi Nikola Grmoja.

Sve oporbene stranke nadaju se raspuštanju Sabora u najkraćem roku, a koje se koalicije još pripremaju, pogledajte u videoprilogu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene