Panorama Rovinja (Foto: Dnevnik.hr)
Panorama Rovinja (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Na sjednici Gradskog odbora rovinjskog SDP Goran Subotić jednoglasno je izabran za kandidata za gradonačelnika Rovinja dok je kandidatkinja za njegovu zamjenicu Maria Blažina iz Centra za istraživanje mora – Instituta Ruđer Bošković, izvijestili su u ponedjeljak iz te stranke.


''Ponosan sam što mi je SDP Rovinja ukazao povjerenje da budem kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima. Zajedno s svojim timom namjeravam napraviti jak, dobar, kreativan i razvojni program te afirmitivno nastupiti i omogućiti svim građanima da se izjasne i sudjeluju u kreiranju gradskih politika", rekao je Subotić u intervju za lokalni radio.

Vezani članci Hrvatski sabor Nakon izbora novi ljudi dolaze u Sabor, ali neki će - sjediti na dvije fotelje: "Koliko su aktivni kolege moji zastupnici, ja ću opet biti najaktivniji" Slaven Hojski - 1 IDS i SDP poslali prigovore na rezultate izbora: "Svatko od njih tvrdi da ima dokaze da su određeni listići koji su proglašeni važećima - nevažeći"

Subotić je inače dugogodišnji istaknuti član SDP-a koji obnaša i dužnost županijskog tajnika SDP-a Istre kao i dužnost gradskog i županijskog vijećnika.