Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crveno-zelena koalicija

SDP o parlamentarnim izborima: "Sve će biti na tragu poruka koje je u kampanji govorio Zoran Milanović"

Sastanak Predsjedništva SDP-a - 3
Sastanak Predsjedništva SDP-a - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Sastanak Predsjedništva SDP-a - 3 Sastanak Predsjedništva SDP-a - 3 Foto: DNEVNIK.hr Sastanak Predsjedništva SDP-a - 5 Sastanak Predsjedništva SDP-a - 5 Foto: DNEVNIK.hr Sastanak Predsjedništva SDP-a - 4 Sastanak Predsjedništva SDP-a - 4 Foto: DNEVNIK.hr Sastanak Predsjedništva SDP-a - 2 Sastanak Predsjedništva SDP-a - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Sastanak Predsjedništva SDP-a - 1 Galerija 1/5 >>
Održana je sjednica predsjedništva SDP-a na kojoj se razgovaralo o parlamentarnim izborima.

"U SDP-u se razgovaralo o pripremama za parlamentarne izbore. U SDP-u kažu kako su sa pripremama počeli za EU izbore, a sada su pripreme nastavljene i to na krilima pobjede Zorana Milanovića.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin i Barbara Štrbac Najavio promjenu Grbin otkrio hoće li poštovati odluku Ustavnog suda i naglasio: "To je životinja stjerana u kut" Ustavni sud odlučio o Zoranu Milanoviću (Na slici Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda) Dva dana nakon izbora Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Dogovoreno je da će svaka izborna jedinica imati svog koordinatora. Zna se točno i koji su to ljudi. Rekli su i kako neće sami na izbore, a sve će biti dogovoreno u danima koji slijede. Sve će biti na tragu poruka koje je u kampanji govorio Zoran Milanović", javila je reporterka Dnevnika Nove TV Barbara Štrbac.

"Poruke koje je Zoran Milanović imao se uglavnom ili u potpunosti podrudaraju s onim što smo mi zastupali kao stranka u Saboru i kroz naš program i kroz naše politike“, rekao je predsjednik kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk.

"Broj glasova koje je on dobio u drugom krugu podudara se otprilike s onim što smo dobili na izborima 2011. godine kao Kukuriku koalicija. Prema tome taj potencijal postoji, a hoće li on biti iskorišten to je sad na nama, on je svoje napravio sad je na nas red", dodao je Bauk.

"Zna se da SDP neće ići sam na izbore. Za sada se zna da će ići s HSS-om, bit će to crveno-zelena koalicija, no razgovara se još sa drugim strankama, pogotovo onima koje su bile u Amsterdamskoj koaliciji. SDP je odlučno odbacio koaliciju s HNS-om", javlja reporterka Barbara Štrbac.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene