Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pred hrvatskim veleposlanstvom

Sarajevo: Prosvjed protiv posjeta Kolinde Grabar-Kitarović privukao tek desetak sudionika

Posjet Kolinde Grabar-Kitarović Sarajevu (foto: AFP)
Posjet Kolinde Grabar-Kitarović Sarajevu (foto: AFP)
Manja skupina prosvjednika okupila se u srijedu pred hrvatskim veleposlanstvom u Sarajevu u povodu posjeta predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović kako bi iskazali nezadovoljstvo politikom Hrvatske prema Bosni i Hercegovini.

U prosvjedu koji je ranije najavila udruga Bošnjački pokret za ravnopravnost sudjelovalo je desetak osoba koje su nosile plakate s porukama protiv "tuđmanizacije BiH" te zahtjevima da hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović iskaže poštovanje prema "žrtvama agresije na BiH".

Pročitajte i ovo Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica... Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja"

Neki od sudionika nosili su i plakate s fotografijama pokojnog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana na kojima je pisalo kako je on zločinac.

Prosvjed je predvodio predsjednik Bošnjačkog pokreta za ravnopravnost Sejfudin Tokić, no to okupljanje nije privuklo veću pozornost prolaznika. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene