Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVI-STARI PROBLEMI U ZAGREBU

Nakon pucanja cjevovoda sanirane cijevi na Ribnjaku: Tramvaji opet voze, građani nakratko predahnuli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon puknuća cijevi na Ribnjaku i Langovu trgu u Zagrebu, nadležne ekipe sanirale su kvar i vodoopskrba je normalizirana, priopćeno je iz Zagrebačkog holdinga. Uspostavljen je i tramvajski promet.

Nakon što su stanovnici Ulice Ribnjak i Langova trga u Zagrebu u utorak oko 2:35 sati uslijed puknuća vodoopskrbnog cjevovoda ostali bez vode, ekipe Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o. su odmah počele sa sanacijom te je u 12:30 sati normalizirana vodoopskrba na tom području, priopćeno je u utorak poslije podne iz Zagrebačkog holdinga.

Za vrijeme trajanja radova opskrba vodom na lokaciji kvara bila je osigurana autocisternom.

U 13 sati gradilište je predano podružnici Zagrebačke ceste na sanaciju kolnika, koja je izvedena do 15 sati.

"Podružnica Čistoća oprala je sanirani kolnik te je ZET d.o.o. prekontrolirao tramvajsku prugu. U tijeku je normalizacija tramvajskog prometa na linijama 8 i 14 koje ponovno prometuju do Mihaljevca.

Uspostavljena je i tramvajska linija 15, a autobusi koji su vozili kao supstitucija na relaciji Kaptol – Mihaljevac povučeni su u garažu", naveli su iz Holdinga te zahvalili građanima na strpljenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi problemi Stanovnici ponovno bez vode: U Zagrebu opet pukle cijevi, ne prometuju ni tramvaji

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi problemi Stanovnici ponovno bez vode: U Zagrebu opet pukle cijevi, ne prometuju ni tramvaji

Dodali su i da o svim radovima, kao i ostalim servisnim informacijama kontinuirano postavljaju obavijesti na mrežnim stranicama Holding centra.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene