Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usprotivio se ukidanju

Sani Ljubunčić razriješen dužnosti ravnatelja APIU

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska Vlada na današnjoj je telefonskoj sjednici razriješila Sanija Ljubunčića dužnosti ravnatelja Agencije za promicanje izvoza i ulaganja (APIU), priopćeno je iz Vladina Ureda za odnose s javnošću.

'Na telefonskoj sjednici, Vlada Republike Hrvatske danas je razriješila Sanija Ljubunčića dužnosti ravnatelja Agencije za promicanje izvoza i ulaganja', navodi se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "ne dam svoj obraz" Provjereno otkriva pozadinu smjene ravnatelja bolnice Srebrnjak: Dokument o spornom zapošljavanju potpisala žena koja je razriješila Nogala Slika nije dostupna primopredaja u tijeku Bandić o smjeni ravnatelja Srebrnjaka: ''Blatite najmoralniju ženu u hrvatskoj politici. Odakle vam drskosti, Bog će vas kazniti"

Inače, Agencija za promicanje izvoza i ulaganja (APIU) jedna je od agencija čije je ukidanje Vlada predložila u okviru provedbe mjera iz programa gospodarskog oporavka.

Ravnatelj Agencije za izvoz i ulaganja, koju je Vlada odlučila ukinuti, tome se usprotivio. Jutros je medijima poslao poziv za tiskovnu konferenciju na kojoj je želio objasniti da će ukidanje njegove agencije, u vrijeme kada Hrvatska želi privući strane ulagače, biti kontraproduktivno.

Vlada je odmah održala telefonsku sjednicu i Ljubunčića smijenila. Neslužbeno doznajemo, to je zbog sazvane konferencije. Službeno, smijenjen je zbog nepoštovanja odluke Vlade.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene