Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podcast "Na entu"

Sandra Perković i Ivan Mikulić otkrili tajne uspješnih priprema za Tokio u podcastu "Na entu"

PR
PR Foto: PR
Podcast je pokrenut u suradnji Allianz Hrvatska s Hrvatskim olimpijskim odborom i Hrvatskim paraolimpijskim odborom.

U novoj ulozi voditelja (ne)sportskog podcasta Mario Petreković ugostio je olimpijku Sandru Perković i paraolimpijca Ivana Mikulića, trofejne hrvatske sportaše, koji su umjesto ugodnog razgovora o svojim sportskim uspjesima s Petrekovićem vrijeme proveli većinom uz sortiranje otpada, kreiranje poslovica, crtanje i vraćanje u školske klupe ispunjavanjem nesportskog leksikona.

Sve to možete pogledati u novoj epizodi podcasta "Na entu s Marijem Petrekovićem", koji svake subote u 17 sati ugošćuje po jednog olimpijskog i paraolimpijskog sportaša ili sportašicu.

PR PR Foto: PR

Osim Sandre i Ivana u prvoj sezoni podcasta "Na entu" najavljeno je gostovanje niza drugih uglednih olimpijaca i paraolimpijaca, dok na YouTube kanalu Allianz Hrvatska već možete pogledati i druge epizode u kojima su gostovali olimpijci Tonči Stipanović, Damir Martin i Kristina Tomić te paraolimpijci Mihovil Španja, Ivan Katanušić i Anđela Mužnić.

Podcast je pokrenut u suradnji Allianz Hrvatska s Hrvatskim olimpijskim odborom i Hrvatskim paraolimpijskim odborom, koji su Petrekoviću predložili da u nedostatku sportskih natjecanja u 2020. sportašima pruži novu vrstu sportskih i nesportskih izazova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene