PR
PR Foto: PR

Podcast je pokrenut u suradnji Allianz Hrvatska s Hrvatskim olimpijskim odborom i Hrvatskim paraolimpijskim odborom.


U novoj ulozi voditelja (ne)sportskog podcasta Mario Petreković ugostio je olimpijku Sandru Perković i paraolimpijca Ivana Mikulića, trofejne hrvatske sportaše, koji su umjesto ugodnog razgovora o svojim sportskim uspjesima s Petrekovićem vrijeme proveli većinom uz sortiranje otpada, kreiranje poslovica, crtanje i vraćanje u školske klupe ispunjavanjem nesportskog leksikona.

Sve to možete pogledati u novoj epizodi podcasta "Na entu s Marijem Petrekovićem", koji svake subote u 17 sati ugošćuje po jednog olimpijskog i paraolimpijskog sportaša ili sportašicu.

PR PR Foto: PR

Osim Sandre i Ivana u prvoj sezoni podcasta "Na entu" najavljeno je gostovanje niza drugih uglednih olimpijaca i paraolimpijaca, dok na YouTube kanalu Allianz Hrvatska već možete pogledati i druge epizode u kojima su gostovali olimpijci Tonči Stipanović, Damir Martin i Kristina Tomić te paraolimpijci Mihovil Španja, Ivan Katanušić i Anđela Mužnić.

Podcast je pokrenut u suradnji Allianz Hrvatska s Hrvatskim olimpijskim odborom i Hrvatskim paraolimpijskim odborom, koji su Petrekoviću predložili da u nedostatku sportskih natjecanja u 2020. sportašima pruži novu vrstu sportskih i nesportskih izazova.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju