Konferencija za medije Možemo i Nove ljevice o obnovi Banovine - 4
Konferencija za medije Možemo i Nove ljevice o obnovi Banovine - 4 Foto: Vanesa Pandzic/Cropix

Sandra Benčić na Facebooku se požalila na činjenicu što se premijer nakon pauze nije vratio na saborski Odbor.


Andrej Plenković danas je na saborskom Odboru za prostorno uređenje i graditeljstvo predstavljao novog ministra prostornog uređenja i graditeljstva Branka Bačića, koji bi trebao preuzeti obnovu nakon potresa. 

Vezani članci Hrvoje Krešić Što se događalo iza zatvorenih vrata tijekom razgovora Plenkovića i Hrvoj-Šipek? "Nismo dobili prepisku" Andrej Plenković Plenković najavio izmjene zakona: "Roditelji njegovatelji nakon smrti djeteta dobivat će naknadu 10 mjeseci"

No premijer se nije dugo zadržao u Saboru, a to oporbi nije najbolje sjelo. Sandra Benčić požalila se na Facebooku, gdje je napisala što joj je premijer dobacio.

"Nakon izlaganja premijera o budućem ministru Bačiću na saborskom odboru proglašena je pauza, nakon čega sam pitala predsjednika odbora Štromara planira li se premijer vratiti na odbor nakon stanke i odgovoriti na pitanja za koja smo se već prijavili. U tom trenutku premijer se ubacio i rekao (u trećem licu 🙄): 'Premijer ima pametnijeg posla!'" napisala je Benčić i nastavila:

"Premijer, dakle, ima pametnijeg posla od predstavljanja novog ministra zaduženog za obnovu i od odgovaranja predstavnicima građana na pitanja i prijedloge o načinima za pokretanje obnove. Nakon obnove 6 kuća u 2 godine ima pametnijeg posla od obnove Banije i Zagreba. Sramotno."

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju