Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predstavljanje Bačića

Benčić se požalila što joj je Plenković dobacio u Saboru: "Sramotno"

Konferencija za medije Možemo i Nove ljevice o obnovi Banovine - 4
Konferencija za medije Možemo i Nove ljevice o obnovi Banovine - 4 Foto: Vanesa Pandzic/Cropix
Sandra Benčić na Facebooku se požalila na činjenicu što se premijer nakon pauze nije vratio na saborski Odbor.

Andrej Plenković danas je na saborskom Odboru za prostorno uređenje i graditeljstvo predstavljao novog ministra prostornog uređenja i graditeljstva Branka Bačića, koji bi trebao preuzeti obnovu nakon potresa. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Iz minute u minutu Domovinski pokret slikao se ispod velikog križa i oglasio o SDSS-u, a Grbin poručio da Plenković treba psihijatra Marija Miholjek, voditeljica Nove TV USUSRET IZBORIMA Ekskluzivno istraživanje Dnevnika Nove TV: Evo koga biste izabrali za premijera, neki kandidati imaju razloga za političku glavobolju

No premijer se nije dugo zadržao u Saboru, a to oporbi nije najbolje sjelo. Sandra Benčić požalila se na Facebooku, gdje je napisala što joj je premijer dobacio.

"Nakon izlaganja premijera o budućem ministru Bačiću na saborskom odboru proglašena je pauza, nakon čega sam pitala predsjednika odbora Štromara planira li se premijer vratiti na odbor nakon stanke i odgovoriti na pitanja za koja smo se već prijavili. U tom trenutku premijer se ubacio i rekao (u trećem licu 🙄): 'Premijer ima pametnijeg posla!'" napisala je Benčić i nastavila:

"Premijer, dakle, ima pametnijeg posla od predstavljanja novog ministra zaduženog za obnovu i od odgovaranja predstavnicima građana na pitanja i prijedloge o načinima za pokretanje obnove. Nakon obnove 6 kuća u 2 godine ima pametnijeg posla od obnove Banije i Zagreba. Sramotno."

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene