Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne postoji milijun eura

Sanaderova punica: 'Novac je na račun mogao staviti samo netko treći'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Punica bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera, Karmela Šarić opovrgnula je medijske navode da se na računu njenog supruga Ive nalazi milijun eura.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bivši šef policije Sanaderu: 'Pozvali ste me u Vladu, VIKALI i LUPALI ŠAKOM po stolu sve zbog afere 'Kamioni'!' Slika nije dostupna Petra traži povrat troškova za put iz SAD-a Petra i Bruna Sanader stigle na suđenje ocu, nisu htjele svjedočiti

 

'Nema moj suprug taj novac, tko će mu ga dati? Otkud bi on to imao? Jedino ako je netko treći taj novac stavio na njegov račun. Ukoliko je potrebno, mi smo tu za sva pitanja', izjavila je Karmela Šarić koju je novinarka Nove TV pitala što misli o postupku protiv zeta Ive Sanadera.

>> Sanader s odvjetnicima nije razgovarao o jamčevini

>> 'Nemamo saznanja da je u Austriji pokrenut postupak'

'On je moj zet, ne mogu ništa protiv njega. Dobar mi je bio, drag, a neka pravna država radi svoj posao. Ako je kriv za stvari za koje se optužuje, neka odgovara', rekla je Sanaderova punica koja nije željela komentirati je li se njeno mišljenje o bivšem hrvatskom premijeru promijenilo nakon posljednjih događaja. 'Ne bih vam na to odgovorila', kratko je odgovorila Karmela.

Sanaderov punac Ivo Šarić nije bio ljubazan prema novinarima. 'Ma o kojem računu o milijun eura pričate? Pustite me na miru', nervozno se Šarić obratio novinarima uputivši im psovke i grube riječi.

Službene potvrde da jedan od tajnih austrijskih računa glasi upravo na ime punca Ive Sanadera, Ive Šarića nema. No sumnja se javila nakon što je bečko državano odvjetništvo objavilo da je jedan od računa na ime člana obitelji. Pokaže li se da je to upravo Ivo Šarić, i on bi mogao odgovarati na optužbe za pranje novca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene