Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prespavao u rodnom gradu?

Sanader sa suprugom Mirjanom posjetio majku u Splitu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sanader je danas stigao u Split u pratnji supruge Mirjane kako bi posjetio bolesnu majku.

Danas oko 13:30 Ivo Sanader je sa suprugom Mirjanom stigao u posjet bolesnoj majci u Split. Ispred kuće u Karamanovoj, gdje stanuje majka Ivanka, dočekali su ih časna sestra Danica Sanader i don Vinko Sanader, sestra i brat Ive Sanadera.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

Dnevnik.hr prvi je pisao kako je Sanader od zagrebačkog Županijskog suda dobio dozvolu da od 6. do 10. siječnja napusti mjesto prebivališta.

U slučaju kršenja bilo kojeg od uvjeta jamstva Ivo Sanader će biti vraćen u istražni zatvor, a u slučaju bijega jamčevina vrijedna 12,6 milijuna kuna prešla bi u vlasništvo države.

Sanaderu se sudi zbog ratnog profiterstva, to jest uzimanja provizije od Hypo banke sredinom 90-ih i uzimanja mita od čelnika MOL-a za prepuštanje upravljačkih prava mađarskoj naftnoj kompaniji u Ini. Bivši premijer nedavno je optužen i u slučaju Fimi media zbog 'punjenja' HDZ-ovog 'crnog fonda' novcem izvučenim iz državnih institucija i poduzeća.
 

>>Ivo Sanader odlazi iz Zagreba

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene