Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Panika u vladajućoj stranci

Sanader još uvijek utječe na članove iz vrha HDZ-a?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povratak Ive Sanadera u redove vladajuće stranke unio je dodatne napetosti.

Članovi HDZ-a već se neko vrijeme pripremaju za Sanaderovo svjedočenje pred Istražnim povjerenstvom za Inu, piše Jutarnji list. Dodaje da nitko ne zna što će Sanader reći pa su zbog toga neki u stranici nervozni.

Pročitajte i ovo Akademski moral; ilustracija - 2 Provjereno donosi U Hrvatskoj žive superljudi? Istovremeno rade kao ministri i penju se po akademskoj ljestvici: "Jesmo li došli do toga da je netko na funkciji odjednom toliko pametan?" Andrej Plenković Ministromat Osvanula nova stranica maštovitog naziva: "Pričekajte svoj red. Isplati se, zna se!"

No, Sanaderovo svjedočenje nije jedini problem koji ovih dana muči HDZ. Jutarnji list iz vrha stranke doznaje da se se u HDZ-uz pribojavaju da je Sanader moćniji nego što se to u ovom trenutku čini te da je njegov utjecaj na neke saborske zastupnike još uvijek velik. Izvori tvrde da Sanader u HDZ-u ne kontrolira četiri nego sedam zastupničkih mjesta.

>> Optuženi direktori zovu Sanadera za svjedoka, on odmahuje rukom

U vrhu stranke strahuje kako je Sanader u stalnom i redovitom kontaktu s čak troje članova najužeg vodstva HDZ-a. 'Otkad je Sanader otišao živimo na vrtuljku', izjava je jednog člana HDZ-a za Novi list.

 


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene