Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čobanković izjavio

Čobanković: Sanader je sada neki drugi čovjek

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Petar Čobanković izjavio je kako ne može prepoznati Ivu Sanadera koji ovih dana radi nešto sasvim drugo od onoga što je radio kada je bio predsjednik HDZ-a.

'Osobno sam razočaran pokušajima Ive Sanadera da uvede dualizam u vođenje stranke', rekao je Petar Čobanković, jedan od potpredsjednika HDZ-a i predsjednik vukovarsko-srijemskog ogranka stranke, a prenosi Jutarnji list. Čobanković je dodao kako si stranka ne može priuštiti nikakav paralelizam i dualizam u vođenju, kao ni pokušaje Sanadera da vuče konce, čak i pod cijenu da stranka u Saboru izgubi parlamentarnu većinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne priznaju ga Ministri se u potpunosti odrekli Sanadera! Slika nije dostupna Poziv Bandiću Sanader uz pomoć Bandića 'otjerao' čistače sa svoje kavice?

Čobanković je za Jutarnji izjavio kako je Sanader, po njegovom mišljenju, sada neki drugi čovjek. 'To nije Sanader s kojim se u 10 godina od unutarstranačkih izbora do pobjede na posljednjim parlamentarnim izborima prošlo mnogo toga', rekao je Petar Čobanković. Osvrnuo se i na neutralan stav HDZ-a u drugom krugu predsjedničkih izbora. 'Ne možemo podržati kandidata SDP-a, a davanjem potpore neovisnom kandidatu Milanu Bandiću potvrdili bi se navodi nekih predsjedničkih kandidata iz prvog kruga izbora koji su govorili kako Andrija Hebranga nije stvarni kandidat HDZ-a, već je to navodno Bandić', rekao je Čobanković.

>> 'Sanaderovo ime ne može iskrsnuti na Antikorupcijskom vijeću'

Finalno sučeljavanje Milana Bandića i Ive Josipovića, s kojima će Mislav Bago, u četvrtak, 07.01. u 21 sat i 45 minuta pretresti sva aktualna politička pitanja koja potresaju Hrvatsku, pratite izravno i na Dnevnik.hr-u.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene