Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završena Utrka nade

Samsung donirao 200 tisuća kuna SOS Dječjem selu Hrvatska

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom je Jarunu jučer održana završna Utrka nade (Samsung Hope Relay), humanitarna akcija, kojoj se odazvalo mnoštvo hrvatskih građana.

Završna Samsungova Utrka nade, kojoj se odazvao veliki broj hrvatskih građana, kako bi sudjelovanjem u humanitarnoj akciji doprinijeli prikupljanju sredstava SOS Dječje selo Hrvatska.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čaroban svijet nakita u ZAKS-ovom spotu Slika nije dostupna 'Bilo je kao vodu popiti' Vrući poljubac Ivana i Doris. To morate vidjeti!

Kroz rekreativno kretanje građana prikupljeno je više od 55 tisuća kuna, a ostatak novca, do iznosa od 200 tisuća kuna Samsung će donirati putem svojih proizvoda, a s ciljem dodatnog poboljšanja životne sredine u selima.

'Htio bih se prije svega zahvaliti svim građanima Hrvatske, koji su se odazvali ovoj akciji i tako postali dio posebne priče Samsung Hope Relay ili Utrka nade, u kojoj je sudjelovalo 15 zemalja, a Hrvatska je imala tu čast naći se u skupini odabranih', kazao je Belizar Zečić, Voditelj odjela za telekomunikacije tvrtke Samsung Electronics Adriatic.

>> Galaxy S3 prestigao iPhone i postao najprodavaniji smartphone na tržištu!

'Ova donacija SOS Dječjem selu znači mnogo, pogotovo što će nam financijski dio donacije pokriti troškove jedne SOS obitelji za godinu dana, a Samsung proizvodi će oplemeniti naša sela', kazala je Marinka Rudela, voditeljica odjela za fundraising i komunikacije SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Od kolovoza pa do danas građani su mogli preuzeti besplatnu aplikaciju na svoj pametni telefon putem Samsung Hrvatska Facebook stranice i dati svoj doprinos ovoj humanitarnoj akciji. Naime, za svaka prijeđena tri kilometra u vožnji biciklom ili na rolama, trčeći ili šećući, Samsung Electronics je donirao 7 kuna za SOS Dječje selo Hrvatska.

Ambasadorice humanitarne akcije u Hrvatskoj bile su Martina Zubčić i Doris Pinčić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene