Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sestre Antonije Bilić su nam ispričale kako ovih dana pokušavaju raditi sve što je u njihovoj fizickoj i mentalnoj moći da dođu do bilo kakve informacije.


'Evo, došli smo jutros iz Zadra i doslovno smo se okretali za bilo kakvim autom što bi moglo ikako upućivati na Antoniju. Apeliramo sve da se prijave na stranicu na Facebooku 'Nestala Antonija Bilić' i da jave ako imaju bilo kakvu informaciju', rekla je sestra Ana Bilić.

Vezani članci Istraga oko Gabby Petito - 3 Otkrivaju se novi detalji o nestaloj influencerici Gabby Petito (22): Sporni su SMS-ovi, policija pretresla kuću osumnjičenog zaručnika Spašavanje žene na Krku - 1 HGSS-ovci objavili detalje spašavanja misteriozne žene kojoj nitko ne zna identitet: "Prenoćila je na obali, iscrpljena i dezorijentirana..."

U policiji su im rekli da trenutno nemaju nikakve službene informacije koju bi im mogli dati, a posljednja informacija kaže da je Antonijin mobitel lociran na području Ogulina.

'Imam osjećaj da me netko ubacio u nekakav film u kojem samo razgovaram s ljudima na mobitel i samo čekam da se probudim iz tog filma i da zagrlim Antoniju. To želim najviše na svijetu', rekla je Ana Bilić.

Antonijine sestre kažu da se roditelji drže koliko najjače mogu, pričaju s rodbinom,  a da one idu Hrvatskom i traže trag.

'U ovih par dana kroz glavu mi je prošlo 500.000 scenarija od najgoreg do najboljeg. I dalje imam nekakvu snagu i imat ću za narednih milijun dana da radimo i da budemo po medijima i da nađemo Antoniju. Napomenula bih da Antonija nije tip djevojke koja je sklona devijantnom ponašanju i ekscesima. Normalan je tinejdžer koji ide u školu i druži se s prijateljima. Hobi joj je citanje', rekla je Katarina Bilić.

Ana je dodala jednu informaciju koju sada može dodati.

'Ja sam radila njezin profil na Facebooku pa sam ja imala njenu šifru a ona to nije znala. Kontrolirala sam je i nikada nije bilo ničega čudnog. Mi i Katarina smo starije sestre', rekla je sestra Bilić.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju