Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sestra nestale Antonije

'Samo čekam da izađem iz ovog 'filma' i zagrlim sestru'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sestre Antonije Bilić su nam ispričale kako ovih dana pokušavaju raditi sve što je u njihovoj fizickoj i mentalnoj moći da dođu do bilo kakve informacije.

'Evo, došli smo jutros iz Zadra i doslovno smo se okretali za bilo kakvim autom što bi moglo ikako upućivati na Antoniju. Apeliramo sve da se prijave na stranicu na Facebooku 'Nestala Antonija Bilić' i da jave ako imaju bilo kakvu informaciju', rekla je sestra Ana Bilić.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Dankini roditelji nakon razgovora napustili policijsku postaju: Jedan detalj upao je u oči

U policiji su im rekli da trenutno nemaju nikakve službene informacije koju bi im mogli dati, a posljednja informacija kaže da je Antonijin mobitel lociran na području Ogulina.

'Imam osjećaj da me netko ubacio u nekakav film u kojem samo razgovaram s ljudima na mobitel i samo čekam da se probudim iz tog filma i da zagrlim Antoniju. To želim najviše na svijetu', rekla je Ana Bilić.

Antonijine sestre kažu da se roditelji drže koliko najjače mogu, pričaju s rodbinom,  a da one idu Hrvatskom i traže trag.

'U ovih par dana kroz glavu mi je prošlo 500.000 scenarija od najgoreg do najboljeg. I dalje imam nekakvu snagu i imat ću za narednih milijun dana da radimo i da budemo po medijima i da nađemo Antoniju. Napomenula bih da Antonija nije tip djevojke koja je sklona devijantnom ponašanju i ekscesima. Normalan je tinejdžer koji ide u školu i druži se s prijateljima. Hobi joj je citanje', rekla je Katarina Bilić.

Ana je dodala jednu informaciju koju sada može dodati.

'Ja sam radila njezin profil na Facebooku pa sam ja imala njenu šifru a ona to nije znala. Kontrolirala sam je i nikada nije bilo ničega čudnog. Mi i Katarina smo starije sestre', rekla je sestra Bilić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene