Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Recept za slovensku blokadu

Šaman Hodak: 'Sanaderu preporučam da apstinira od seksa, alkohola i hrane'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Načelnik Saborskog Luka Hodak kaže da je HDZU bolje da ga se ne odrekne ' jer tko zna što bi se moglo desiti'. Tvrdi da je slovenska blokada rezultat takvog pokušaja.

'Teško mi je kad se sjetim Ratka. Bili smo više od prijatelja, a umro je u mom vigvamu. Iako nisam nimalo kriv za njegovu smrt jer bi Barić te kobne noći umro gdje god da bio, muči me to i danas... Jadnik je imao takvu karmu, a moja je, eto, bila da preživim, i fizički, psihički, pa i i politički. Shvatio sam nakon svega da imam neku višu misiju i da moram nastaviti gdje sam stao jer me trebaju... i Saborsko i Hrvatska...', rekoa je hDZ-ov Šaman Luka Hodak u iscrpnom intrevjuu za Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Luka Hodak Odgođeno suđenje bivšm HDZ-ovom šamanu zbog pronevjere općinskog novca Slika nije dostupna Ne ide u zatvor Sjećate li se šamana Hodaka? Proglašen je krivim.

>> Šaman Hodak u utrci za načelnika: 'HDZ je dio Boga, a HDZ vodi Hrvatsku!'

Kaže da je prijelomnica njegova života bila smrt kćeri 1993. godine i upravo ga je taj događaj usmjerio na potragu za 'smislom života i pravom duhovnosti'. Obilazio je Indiju, Sjedinjene Američke Države, pohodio indijanska plemena i vračeve i zaključio da je šamanizam ono što traži.

Prema Hodakovim riječima, HDZ-u je bolje da ne pomišlja da ga se odrekne jer će se karma okrenuti protiv njih.

'Dok su uz mene, nemaju se razloga bojati. Kada bi me se odrekli, tko zna što bi ih sve moglo zadesiti. Blokada koju nam je na putu u EU i NATO priredila Slovenija ima upravo veze s tim. Netko mi je iz vlasti htio zabiti nož u leđa i evo s čime se sada trebaju nositi' 'objašnjava' načelnik šaman, no nudi i recept za izlazak iz naizgled bezizlazne situacije.

'Vladimir Šeks me poslao u k****!'

'Premijeru Sanaderu preporučio bih da nekoliko dana apstinira od seksa, hrane i alkohola i da duhovno nabijen ode na sastanak sa slovenskim kolegama. No, bojim se da ništa od toga neće biti jer sam jednom slično sugerirao i Vladimiru Šeksu koji me je, šokiran predloženim, poslao u k....', uvrijeđen je Hodak.

Bunika koja je bila uzrok prošle najluđe novogodišnje noći je, kaže Hodak, sastavni dio života.

'Bunika raste pokraj moje kuće. Vrlo dobro znam kakva je to biljka i koje sve moći ima, pa kako onda ne bih ponekad posegnuo za njom. Pa i Nikola Tesla ju je redovito konzumirao, a vidite koliko je genijalan bio. Upravo je i ta biljka pridonijela njegovoj razni svijesti - objašnjava Hodak i ne poriče da je bunika, točnije kompot od te biljke, u novogodišnjoj noći bila sastavni dio menija, ali ona je, kaže, dečkima samo pomogla da nadrastu fizičko stanje i dosegnu astralne vrijednosti.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene