Izvanredna uprava Agrokora raspisala je poziv za prikupljanje ponuda za izlov divljači u Lovnom gospodarstvu Moslavina, a ponude će zaprimati zaključno s 19. ožujka.

Galerija


Na državnom otvorenom lovištu „Zapadna Garjevica“, za lovnu sezonu u trajanju od 1. travnja 2018. do 31. ožujka 2019. godine minimalna tražena godišnja naknada za izlov krupne i sitne divljači prema planu odstrela i lovnogospodarskoj osnovi iznosi 4.800.000 Kn + PDV.

Vezani članci Agrokor (Foto: Filip Kos/PIXSELL) Samo milijun eura: Slovenski sud drastično smanjio kaznu Agrokoru Odgođeno suđenje Ivici Todoriću - 4 Ivica Todorić na sud došao bez odvjetnika, suđenje odgođeno: "Koga god mi odrede - ja neću surađivati"

Zainteresirani ponuditelj moći će sklopiti i poseban ugovor o podzakupu nekretnine – lugarnice „Kamenica“, koja se može koristiti za smještaj i prijem gostiju.

Lovište Zapadna Garjevica (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)
Lovište Zapadna Garjevica (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Lovište Zapadna Garjevica se nalazi na području Bjelovarsko-bilogorske županije i prostire se na površini od 25.529 hektara.

Lovište Zapadna Garjevica (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)
Lovište Zapadna Garjevica (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Glavne su vrste populacije krupne divljači koje obitavaju na lovištu jelen obični, jelen lopatar, muflon, srna obična i svinja divlja, a od sitne vrste divljači na lovištu obitavaju jazavci, divlje mačke, kune zlatice, kune bjelice, dabrovi, obični zečevi, čagljevi, lisice, fazani, sive vrane, vrana gačac, svrake i šojke kreštalice.

Organiziran je i obilazak za novinare prilikom kojeg su se mogli razgledati lovački trofeji Ivice Todorića i njegovih lovačkih kolega.