Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu štedjeli

Banane, parizer, skupe torbice, putovanja... Todorići sve kupovali na račun Agrokora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj Todorić puno je toga kupovala na račun Agrokora.

Obitelj Todorić sve je kupovala na račun Agrokora. Na popisu su tako parizer, banane za 7,85 kuna, ali i torbice čija je cijena i iznad deset tisuća eura, piše Jutarnji list koji je objavio faksimile računa Todorićevih s detaljnim popisom cijena i kupljene robe.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Slika nije dostupna Izvlačenje 1,2 milijarde kuna DORH će naknadno odlučiti o daljnjem postupanju u slučaju Agrokor: Vještačenje KPMG-a je nezakonito

A robu i usluge Todorići su od 2010. godine knjižili kao troškove priprema IPO-a – javne prodaje dionica Agrokora. Tijekom šest godina, na navodnu pripremu IPO-a Agrokor je utrošio oko tri milijuna kuna. Veliki dio te svote otpada na troškove obitelji.

Trošili su između ostalog na servis za jelo za koji su izdvojili 210.019,87 kuna, a putovali su i u New York na mjuzikle Wicked i The Lion King što je koštalo 68.064,00 kuna.

Na račun kompanije redovito je sjedala i rata za jahtu od 697.907,22 kuna.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene